8 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε μια εταιρεία μετακόμισης κατοικιών πριν την προσλάβετε; –

0
8 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε μια εταιρεία μετακόμισης κατοικιών πριν την προσλάβετε;  –

Η μετακόμιση είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι ένα από τα πιο αγχωτικά γεγονότα της ζωής που μπορείς να βιώσεις. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε. Αλλά μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της μετακόμισής σας είναι η επιλογή της σωστής εταιρείας μετακόμισης κατοικιών στο Midlothian, TX. Hξέρετε ποιο να εμπιστευτείτε με τα υπάρχοντά σας;

Ακολουθούν 8 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε μια εταιρεία μετακόμισης κατοικιών πριν την προσλάβετε:

  1. Ποια είναι η ιστορία της εταιρείας σας; Πόσο καιρό έχετε στην επιχείρηση;

Όταν προσλαμβάνετε μια εταιρεία για να μετακινήσετε τα υπάρχοντά σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι έμπειρα και έχουν καλό ιστορικό. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πιο πιθανό να είναι αξιόπιστη και αξιόπιστη από μια νέα εταιρεία.

Υπηρεσίες μετακόμισης κατοικιών 2

  1. Είσαι αδειοδοτημένος και ασφαλισμένος;

Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που προσλαμβάνετε είναι αδειοδοτημένη και ασφαλισμένη. Αυτό σας προστατεύει σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κατά τη μετακόμιση. Κατοικία που μετακομίζει στο Midlothian, TX απαιτεί ειδική άδεια, οπότε φροντίστε να ρωτήσετε για αυτό.

  1. Τι είδους υπηρεσίες μετακόμισης προσφέρετε;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι υπηρεσιών μετακόμισης, επομένως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που θα επιλέξετε προσφέρει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη συσκευασία των αντικειμένων σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία προσφέρει αυτήν την υπηρεσία.

  1. Παρέχετε μια δωρεάν εκτίμηση;

Λάβετε μερικές εκτιμήσεις από διαφορετικές εταιρείες προτού αποφασίσετε ποια θα προσλάβετε. Φροντίστε να λάβετε μια εκτίμηση γραπτώς, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις αργότερα.

  1. Τι περιλαμβάνεται στην τιμή σας;

Όταν λάβετε μια εκτίμηση, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι περιλαμβάνεται στην τιμή. Για παράδειγμα, ορισμένες εταιρείες χρεώνουν τα καύσιμα, ενώ άλλες όχι. Θα θέλετε επίσης να μάθετε εάν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, όπως για σκάλες ή μεγάλες αποστάσεις.

  1. Έχετε ειδικές εκπτώσεις ή προσφορές;

Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις για ηλικιωμένους, στρατιωτικό προσωπικό ή μέλη της ΑΑΑ. Ρωτήστε για τυχόν ειδικές εκπτώσεις ή προσφορές που μπορεί να ισχύουν για εσάς.

  1. Ποια είναι η πολιτική ακύρωσής σας;

Εάν χρειαστεί να ακυρώσετε τη μετακόμισή σας για οποιονδήποτε λόγο, θα θέλετε να μάθετε ποια είναι η πολιτική της εταιρείας. Ορισμένες εταιρείες χρεώνουν μια αμοιβή, ενώ άλλες όχι.

  1. Έχετε κάποια αναφορά που μπορώ να επικοινωνήσω;

Είναι πάντα καλή ιδέα να λαμβάνετε συστάσεις από μια εταιρεία πριν την προσλάβετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ακούσετε από πρώτο χέρι από άλλους πελάτες για τις εμπειρίες τους.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε μια εταιρεία μετακόμισης κατοικιών πριν την προσλάβετε. Κάνοντας αυτές τις ερωτήσεις, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσλαμβάνετε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία που θα φροντίσει τα υπάρχοντά σας.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται από τις κινούμενες εταιρείες;

Όταν προσλαμβάνετε εργολάβο για κατοικία ή εμπορική μετακίνηση στο Midlothian, TX, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες τους. Η εταιρεία θα πρέπει να μπορεί να σας δώσει μια εκτίμηση για το συνολικό κόστος της μετακόμισης, καθώς και πόσο χρόνο θα διαρκέσει. Θα πρέπει επίσης να μπορούν να σας παρέχουν μια λίστα με αντικείμενα που μπορούν και δεν μπορούν να μετακινήσουν.

Υπηρεσίες μετακόμισης κατοικιών 1

Μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχουν περιλαμβάνουν:

Υπηρεσίες συσκευασίας: Θα έρθει η εταιρεία και θα σου μαζέψει όλα τα υπάρχοντά σου. Θα χρησιμοποιήσουν υλικά υψηλής ποιότητας για την προστασία των αντικειμένων σας και θα βεβαιωθούν ότι είναι συσκευασμένα με ασφάλεια.

Υπηρεσίες φόρτωσης και εκφόρτωσης: Η εταιρεία θα φορτώσει όλα τα υπάρχοντά σας στο φορτηγό και στη συνέχεια θα τα ξεφορτώσει στη νέα σας τοποθεσία.

Υπηρεσίες μεταφοράς: Η εταιρεία θα μεταφέρει όλα τα υπάρχοντά σας στη νέα σας τοποθεσία.

Υπηρεσίες αποθήκευσης: Η εταιρεία μπορεί να αποθηκεύσει τα υπάρχοντά σας εάν χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι σας πριν αυτό είναι έτοιμο.

Η μεταφορική εταιρεία που προσλαμβάνετε θα πρέπει να μπορεί να σας παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να κάνετε τη μετακόμισή σας όσο το δυνατόν πιο ομαλή και χωρίς άγχος. Εάν δεν μπορούν να παρέχουν την υπηρεσία που χρειάζεστε, φροντίστε να ρωτήσετε εάν μπορούν να προτείνουν κάποια άλλη εταιρεία που μπορεί.

Η πρόσληψη μιας επαγγελματικής εταιρείας μετακόμισης είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η μετακόμισή σας θα πραγματοποιηθεί ομαλά. Φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας και να προσλάβετε μια αξιόπιστη εταιρεία που μπορεί να σας παρέχει τις υπηρεσίες που χρειάζεστε. Επικοινωνία Charitable Movers & Packers στο 707-545-5017 για να κλείσετε ραντεβού.

8 Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε μια εταιρεία μετακόμισης κατοικιών πριν την προσλάβετε; τροποποιήθηκε τελευταία: με

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar