5 κομμάτια αντίκες που μπορούν να γίνουν ιδανικές προσθήκες στο σπίτι σας –

1
5 κομμάτια αντίκες που μπορούν να γίνουν ιδανικές προσθήκες στο σπίτι σας –

Όλοι αγαπάμε τις εξαιρετικές αντίκες και πολλοί μανιώδεις συλλέκτες κοσμούν τα σπίτια τους με ωραία κομμάτια αντίκες. γιατί να μην κάνετε καλή χρήση τόσο εκλεκτών επίπλων; Εδώ είναι μερικά εκπληκτικά έπιπλα αντίκες που θα μπορούσατε να προσθέσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας, τα οποία είναι επίσης μια καλή επένδυση.

Φωτισμός αντίκα – Ένα ζευγάρι βικτοριανά φωτιστικά τοίχου μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που φωτίζει το σαλόνι ή ίσως ένας μικρός βικτοριανός πολυέλαιος πάνω από την τραπεζαρία. Φυσικά, ο φωτισμός αντίκες έρχεται σε πολλές μορφές και ο διαδικτυακός έμπορος αντίκες είναι το άτομο που πρέπει να επικοινωνήσετε όταν ψάχνετε για φωτιστικά αντίκες. Έχουν μια εξαιρετική λειτουργία αναζήτησης στον ιστότοπό τους, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ζώνη σε αυτό που αναζητάτε.

Ρολόι παππού – Τι καλύτερο να έχεις στο διάδρομό σου από ένα ρολόι παππού; Αυτά τα μεγαλοπρεπή ρολόγια έχουν προφανώς μεγάλη αξία. Εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε σε ένα παππού ρολόι, ψάξτε στο διαδίκτυο για το καλύτερο ρολόι παππού αντίκα μέσω της Google. Αυτό θα σας οδηγήσει στον ιστότοπο ενός κορυφαίου αντικέρ. Φυσικά, ένα τόσο καλό κομμάτι μηχανικής απαιτεί τακτική συντήρηση και ο αντιπρόσωπος μπορεί να σας φέρει σε επαφή με έναν τοπικό ειδικό, διατηρώντας την επένδυσή σας σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

pawel-Czerwinski-Cb1bLUz2oio-unsplash

Καθρέφτης αντίκα – Εάν διαθέτετε μοντέρνα διακόσμηση, γιατί να μην προσθέσετε έναν μεγάλο αντικέ καθρέφτη τοίχου, που θα ήταν τέλειος για το διάδρομο; Μετρήστε το διάδρομο. Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο του διαδικτυακού αντικέρ και δείτε αν έχουν κάτι που ταιριάζει. Υπάρχουν εκπληκτικοί Εδουαρδιανός καθρέφτες φτιαγμένοι στο χέρι από μαόνι και ένα τέτοιο κομμάτι είναι μια πολύ καλή μακροπρόθεσμη επένδυση.

Σιφονιέρα – Θα μπορούσατε να επενδύσετε σε μια εκπληκτική περίοδο Βικτωριανή συρταριέρα από κορυφαίο έμπορο αντίκες. Μια ωραία συρταριέρα από μαόνι θα ήταν τέλεια για την τραπεζαρία για να κρατήσει τα μαχαιροπίρουνα και τα σερβίτσια, με μερικά ελκυστικά στολίδια. Αν έχετε μια παλιά εμφάνιση στην κύρια κρεβατοκάμαρά σας, μια συρταριέρα από μαόνι ταιριάζει πολύ με ένα κρεβάτι με ουρανό.

Κρεβάτι με ουρανό – Γιατί να μην περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την απόλυτη άνεση για ύπνο; Ένα παραδοσιακό κρεβάτι με ουρανό και μια λευκή δαντέλα οθόνη που σχεδιάζει είναι το τέλειο χαρακτηριστικό για ένα υπνοδωμάτιο εποχής. Αν και ένα τέτοιο κρεβάτι θα ήταν ακριβό, σίγουρα δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το κρεβάτι σας οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, καθώς η ανθεκτική αντίκα υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Εάν έχετε τον χώρο, θα μπορούσατε να επενδύσετε σε ένα εντυπωσιακό king-size τετραπλό πόστερ, με κουρτίνες και δίχτυα, για την απόλυτη εμπειρία ύπνου.

Τα παραπάνω είναι μερικές μόνο ιδέες που μπορείτε να εξετάσετε. ένα σύγχρονο σκηνικό με μερικές επιλεγμένες αντίκες είναι αυτή τη στιγμή η τάση στη διακόσμηση του σπιτιού. Για την καλύτερη επιλογή από γνήσιες αντίκες, αναζητήστε στο διαδίκτυο έναν αξιόπιστο έμπορο αντίκες και ελέγξτε τους κατάλογος.

Είτε ψάχνετε για ένα χαρακτηριστικό ρολόι παππού είτε για ένα στρατιωτικό σεντούκι, ο διαδικτυακός έμπορος αντίκες σας καλύπτει. Θα σας δώσουν ακόμη και πλήρεις οδηγίες φροντίδας, καθώς και λίγα πράγματα για την ιστορία του κομματιού, που είναι πάντα ωραίο να γνωρίζετε.

5 κομμάτια αντίκες που μπορούν να γίνουν ιδανικές προσθήκες στο σπίτι σας τροποποιήθηκε τελευταία: με

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar