Best Things To Do In Turin, Italy Via Po

12 πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία – Μόνο χειραποσκευές

Το Τορίνο είναι μια πανέμορφη πόλη για εξερεύνηση στη βόρεια Ιταλία. Φωλιασμένο στις βορειοδυτικές παρυφές της χώρας, το Τορίνο είναι η πρωτεύουσα της περιοχής του Πιεμόντε, η οποία είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τη νόστιμη κουζίνα και την κλασική αρχιτεκτονική της. Ωστόσο, και το Τορίνο έχει τόσα πολλά να βιώσει. Υπάρχουν σωροί από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Τορίνο σε όλη την πόλη (και λίγο έξω).

Αυτό κάνει το Τορίνο μια από τις καλύτερες ιταλικές πόλεις για να επισκεφθείτε για ένα μακρύ ταξίδι το Σαββατοκύριακο. ή ακόμα περισσότερο!

Περάσαμε τις πιο εκπληκτικές στιγμές στη βόρεια Ιταλία. Έτσι, για να σας βοηθήσω να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας όταν επισκέπτεστε το Τορίνο, μοιράζομαι τα κορυφαία μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε μόλις φτάσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εστιάσετε σε όλα τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε και στη νόστιμη σοκολάτα για την οποία φημίζεται το Τορίνο.

Καλή διασκέδαση στο Τορίνο.

1.) Ρωμαϊκό τετράπλευρο

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Πλατεία Piazza Castello

Το Quadrilatero είναι μια από τις αγαπημένες μου γειτονιές στο Τορίνο και είναι εκπληκτικό για να περπατήσω αργά το απόγευμα.

Πολύ πίσω όταν, το Quadrilatero καταλήφθηκε από Ρωμαίους, και εξακολουθεί να ευδοκιμεί μέχρι σήμερα. Τώρα, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μετακινηθείτε στο Quadrilatero. Ωστόσο, περπατήστε προσεκτικά καθώς τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι μπορεί να είναι ανώμαλα σε μέρη.

Καθώς περιπλανηθείτε, φροντίστε να το επισκεφτείτε Κράτος της Ακρόπολης. Είναι η παλιά ανάπτυξη της ακρόπολης που είναι τόσο επικό να περιπλανηθείς. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του Μουσείο Ανατολικής Τέχνης είναι υπέροχο να το επισκεφτείτε αν ο καιρός είναι λίγο υγρός. Υπάρχει επίσης το Πλατεία Καταστατικούσχεδιασμένο από τον Giuseppe Bollati,

Α, και αν σας ενδιαφέρει η μακρά ιστορία του Τορίνο, κλείστε αυτήν την περιήγηση στο υπόγειο τούνελ όταν επισκέπτεστε την πόλη.

Η ξενάγηση γίνεται κάτω από την Ακρόπολη και διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Στην περιήγηση, θα εξερευνήσετε τις σήραγγες που χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα και τα εμβληματικά δωμάτια του βασιλικού πάγου.

Απλά φροντίστε να κλείστε αυτήν την περιήγηση στο τούνελ πριν φτάσει? τα εισιτήρια εξαντλούνται γρήγορα και είναι περιορισμένα.

2.) Mole Antonelliana

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Mole Antonelliana

Πιθανώς ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του Τορίνο, το Mole Antonelliana είναι απίστευτο να το δεις.

Μάλιστα, μπορείτε να εντοπίσετε τη Mole Antonelliana από πολλά μέρη του Τορίνο. Εξάλλου, όταν χτίστηκε το 1800, ήταν το ψηλότερο κτίριο από τούβλα σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα  Απλοποιήστε τα Χριστούγεννα για να μειώσετε το άγχος

Ιστορικά, αυτή η τοποθεσία στέγαζε μια εβραϊκή συναγωγή πριν μετατραπεί σε Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου. Σήμερα, μπορείς κλείστε αυτό το εισιτήριο για μια ξενάγηση του μουσείου και μέχρι την κορυφαία πλατφόρμα προβολής του Mole Antonelliana.

Από εδώ, μπορείτε να δείτε θέα για μίλια τριγύρω και ακόμη και τις ιταλικές Άλπεις σε απόσταση. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Τορίνο και ένα μέρος που δεν μπορείτε να χάσετε.

3.) Μουσεία του Τορίνο

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Κτήριο Palazzo Madama Risorgimento

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ περισσότερο στο Τορίνο είναι τα μουσεία παγκόσμιας κλάσης. Η πόλη είναι ένας θησαυρός της ιστορίας και υπάρχουν τόσα πολλά μουσεία και εκθέματα για εξερεύνηση.

Αφού φτάσετε, φροντίστε να επισκεφθείτε το Εθνικό Μουσείο του Ιταλικού Risorgimento. Είναι το πιο διάσημο μουσείο Risorgimento σε όλη την Ιταλία. Τώρα, το Risorgimento ήταν σχεδόν σαν μια περίοδος διαφωτισμού, ή περίοδος αναγέννησης που έφερε την Ιταλία σε ύπαρξη.

Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε στο Αιγυπτιακό Μουσείο του Τορίνο (Αιγυπτιακό μουσείο) που ξεκίνησε στις αρχές του 1800. Βρίσκεται στην Piazza San Carlo και στην Piazza Castello και είναι αφιερωμένο στην αιγυπτιακή αρχαιολογία και τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό.

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτων Amedeo Albertini

Ω, και μην ξεχάσετε να κατευθυνθείτε στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτων του Τορίνο (ΣΤΡΑΤΟΣ). Σκαρφαλωμένο στα νότια της πόλης, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Τορίνο αν αγαπάτε τα αυτοκίνητα. Αξίζει ένα ταξίδι για λίγες ώρες για κάθε Ιταλό φανατικό αυτοκίνητο.

Για ευκολία, αγοράστε αυτό το Turin City Card που σας δίνει δωρεάν είσοδο σε όλα τα μουσεία, τις βασιλικές κατοικίες, τα ιστορικά κάστρα και πολλά άλλα. Το κάνει ένα ταξίδι στο Τορίνο τόσο εύκολο (και φθηνότερο από την αγορά όλων των εισιτηρίων μεμονωμένα).

4.) Βασιλικό Παλάτι του Τορίνο (Βασιλικό Παλάτι)

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Παλάτι Piazzetta Reale

Φυσικά, δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το Τορίνο χωρίς να κατευθυνθείτε σε ένα από τα όμορφα παλάτια του. Το Βασιλικό Παλάτι του Μιλάνου είναι ένα όμορφο κτήμα που χτίστηκε το 16οου αιώνα και είναι τόσο εντυπωσιακό να το δεις.

Υπάρχει τόση ιστορία στους τοίχους αυτού του κτιρίου και το εσωτερικό πρέπει απλώς να δει κανείς. ειδικά ο θρόνος του βασιλιά. Το αγαπήσαμε.

Ό,τι πιστεύετε ότι πρέπει να έχει ένα ιταλικό παλάτι, το έχει το Palazzo Reale. Απλώς φροντίστε να αφιερώσετε στον εαυτό σας τουλάχιστον 90 λεπτά για να περπατήσετε.

5.) Ριβόλι

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Rivoli

Ακριβώς στις παρυφές της ίδιας της πόλης, η επίσκεψη στο Rivoli είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Τορίνο μετά την εξερεύνηση του κέντρου της πόλης. Βλέπετε, υπάρχει μια πόλη εδώ για σχεδόν 2.000 χρόνια και παρόλο που μπορεί να είναι μικρή, είναι πανέμορφη να την επισκεφτείς.

Διαβάστε περισσότερα  Βρίσκοντας την ευτυχία με αυτό που έχετε

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Rivoli

Μόλις είστε εδώ, φροντίστε να επισκεφθείτε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. μέσα και έξω. Βλέπετε, αυτό είναι ένα άλλο στολίδι ενός μουσείου που ήταν ο Βασιλικός Οίκος της Σαβοΐας στο Rivoli. Στο εσωτερικό, θα μπορέσετε να περιπλανηθείτε στα εκθέματα σύγχρονης τέχνης και να απολαύσετε τη θέα καθώς είναι όμορφα σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο.

Α, και φροντίστε να κατευθυνθείτε προς Παγωτοπωλείο La Romana για το παγωτό φιστίκι τους. Ειλικρινά, επέστρεψα δύο φορές για αυτό. Τοσο καλα.

6.) Βασιλική Superga

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Βασιλική Superga

Η Basilica of Superga είναι ένας απόλυτα εντυπωσιακός ρωμαιοκαθολικός καθεδρικός ναός που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή. Όχι μόνο αυτό, είναι η έδρα του Αρχιεπισκόπου του Τορίνο.

Ο μεγάλος καθεδρικός ναός έχει εκπληκτικά αρχιτεκτονικά σχέδια και το περιβάλλον είναι γαλήνιο και γαλήνιο μέσα. Είναι επίσης ο τόπος ανάπαυσης της Σινδόνης του Τορίνο που κάνει αυτόν τον καθεδρικό ναό ακόμη πιο σημαντικό και ιστορικό.

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Βασιλική Superga

Μπορείτε ακόμη και να κλιμακώσετε τον θόλο αν θέλετε. Είναι τόσο εντυπωσιακό και κοστίζει μόνο γύρω στα 3 ευρώ, περίπου. Όχι μόνο αυτό, αλλά η διαδρομή με το τραμ στην κορυφή του λόφου είναι απολύτως υπέροχη και η θέα είναι απλά εκπληκτική.

7.) Οι αγορές του Τορίνο

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Αγορά Porta Palazzo

Όχι πολύ μακριά από την Piazza Castello, η Porta Palazzo Market είναι μια από τις μεγαλύτερες σε όλο το Τορίνο. Τώρα, πολλοί από τους υπαίθριους πάγκους έχουν φρέσκα προϊόντα για να αγοράσετε, αλλά αν κατευθυνθείτε μέσα θα βρείτε μια περιοχή φαγητού με σωρούς πάγκων που πωλούν τα πάντα, από τοπικά ζυμαρικά και φρεσκοψημένη focaccia.

Αν θέλετε μια πιο αντίκες ή υπαίθρια αγορά, τότε κατευθυνθείτε στο Balon Flea Market. Ακριβώς όπως η περιοχή Cortile del Maglio του Τορίνο, το Balon φιλοξενεί βιομηχανικά σχέδια και αυτή η υπαίθρια αγορά είναι μία από τις μεγαλύτερες στο Τορίνο. Με πάνω από 250 πάγκους σε αυτόν τον μεγάλο χώρο, μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε σε αυτήν την αγορά. Πιστέψτε με, το κοίταξα!

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τελευταία αγορά πραγματοποιείται μόνο μέχρι τις 6 μ.μ. τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα.

8.) Palazzo Madama

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Piazza Castello και Palazzo Madama

Το Palazzo Madama είναι άλλο ένα παλάτι στο Τορίνο που ειλικρινά δεν μπορείτε να χάσετε. Άλλωστε, αυτό το παλάτι ήταν και η πρώτη έδρα ή συμβούλιο του Βασιλείου της Ιταλίας. Τι ωραίο είναι αυτό!

Μόλις είστε εδώ, φροντίστε να επισκεφθείτε το Palazzo και να εξερευνήσετε το μουσείο. Θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά και αξίζει τον κόπο. Κράτα τα μάτια σου καθαρά για το 'Triumph of Virtue of Madama Realeπου δημιουργήθηκε από τον εμβληματικό Domenico Guidobono.

Διαβάστε περισσότερα  Σπαρμένο ψωμί | Συνταγή για υγιεινό ψωμί ολικής αλέσεως

Επίσης, για κάποια υπέροχη θέα, κατευθυνθείτε προς την κορυφή του πύργου που είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα πάνω από το Τορίνο.

9.) Πάρκο Valentino

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία, πάρκο Valentino

Κάντε μια βόλτα Πάρκο Valentino για λίγες ώρες δίπλα στο River Po. Βλέπετε, αυτό το πάρκο στεγάζει ένα μεσαιωνικό κάστρο και γραφικά μικρά καταστήματα που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Τώρα, ο κήπος είναι μεγάλος. οπότε ετοιμαστείτε για μεγαλύτερη βόλτα και φορέστε άνετα παπούτσια. Επίσης, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Borgo Medioevale που μετρά μερικούς αιώνες (τρέλα). Είναι υπέροχο να το επισκεφτείς.

Επιπλέον, έχετε το Castello del Valentino που είναι τόσο εντυπωσιακό για εξερεύνηση.

10.) Sacra of San Michele

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Sacra of San Michele Saint Michael's Abbey

Σε απόσταση περίπου 50 λεπτών οδικώς από το κέντρο του Τορίνο, η Sacra of San Michele είναι τόσο εμβληματική για να δείτε όταν επισκέπτεστε την ευρύτερη περιοχή του Πιεμόντε της Ιταλίας.

Το αβαείο είναι απίστευτο να δεις και στέκεται περήφανα με θέα στην ύπαιθρο του Πιεμόντε κοντά στο Τορίνο.

Για να κάνουμε τα πράγματα εύκολα, κλείστε αυτή τη μισή μέρα περιήγηση από το Τορίνο. Η ξενάγηση οργανώνει όλη τη μεταφορά στη Σάκρα του Σαν Μικέλε και έναν εξειδικευμένο ξεναγό. Απλώς προετοιμαστείτε για τα 250 βήματα.

11.) Βασιλικό Ανάκτορο Stupinigi

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία Stupinigi Royal Palace

Σκαρφαλωμένο στις νότιες παρυφές της πόλης, το Βασιλικό Παλάτι Stupinigi μπορεί απλώς να είναι το καλύτερο σε όλη την Ιταλία. Αν και αυτό είναι υποκειμενικό, φυσικά.

Χτισμένο το 1700, αυτό το κολοσσιαίο παλάτι και οι κήποι είναι ανοιχτά για επίσκεψη με μικρή χρέωση. Αυτό είναι συνήθως περίπου 12 ευρώ (περίπου). Μόλις μπείτε μέσα, μπορείτε να εξερευνήσετε μερικά από τα περίτεχνα δωμάτια, να δείτε τις τοιχογραφίες και να μάθετε περισσότερα για τη διαμονή του Ναπολέοντα στο Βασιλικό Παλάτι.

Δώστε στον εαυτό σας περίπου 2 ώρες για να περπατήσετε.

12.) Γκαλερί Subalpina

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία γκαλερί subalpina

Σκαρφαλωμένο στο κέντρο της πόλης, η επίσκεψη στο Gallery Subalpina είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Τορίνο καθώς περιπλανηθείτε στους δρόμους της πόλης.

Είναι μια πανέμορφη εμπορική γκαλερί που είναι τόσο όμορφη. Φροντίστε να σταματήσετε Μπαράτι και Μίλαν για έναν καπουτσίνο. Είναι σχεδόν 200 ετών και το εσωτερικό είναι τόσο υπέροχο. Επιπλέον, ο καφές είναι επίσης υπέροχος!

Οι 16 καλύτερες πόλεις της Ιταλίας για επίσκεψη


Ολοκλήρωση αγοράς Τα πολύ καλύτερα της Μεγάλης Βρετανίας!

Διαφημιστικό διαφημιστικό πανό μόνο για χειραποσκευές Μεγάλη Βρετανία ταξιδιωτικού βιβλίου


Πάνω σε Το κανάλι μας στο YouTube Για ταξιδιωτικά βίντεο!