Διατηρήστε τη σχέση σας ισχυρή βρίσκοντας χρόνο ο ένας για τον άλλον. #TexasHomesteader

Διατήρηση του γάμου και των σχέσεων ισχυρές ~ Texas Homesteader ~

από το Texas Homesteader ~

Οι σχέσεις απαιτούν τρυφερή στοργική φροντίδα για να παραμείνουν δυνατές. Ο RancherMan και εγώ είμαστε 25+ χρόνια ερωτευμένοι, όλοι. Μας κάνει να χαμογελάμε τόσοι πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων τελείως αγνώστων) σχόλιο ότι πρέπει να είμαστε νεόνυμφοι.

Αλλά όπως κάθε σχέση, δεν αναπτύσσεται μόνο από μόνη της. Κάνουμε βήματα για να το κρατήσουμε δυνατό, φροντίζουμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Διατηρήστε τη σχέση σας ισχυρή βρίσκοντας χρόνο ο ένας για τον άλλον. #TexasHomesteaderΔιατηρήστε τη σχέση σας ισχυρή βρίσκοντας χρόνο ο ένας για τον άλλον. #TexasHomesteader

Όλοι γνωρίζουμε ζευγάρια που ήταν ευτυχισμένα ερωτευμένα στην αρχή της σχέσης τους, αλλά απλώς απομακρύνονται με τον καιρό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό, και, ειλικρινά, δεν είναι καν όλοι υπό τον έλεγχό μας.

Αλλά για τον RancherMan και εμένα, ένα σημαντικό μέρος της διατήρησης της σχέσης μας ισχυρής είναι να φροντίζουμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον, ακόμη και με έναν τόσο πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Όλες οι εργασίες & Οχι Παίζω…

Ζώντας σε ένα Τέξας Homestead σημαίνει RancherMan και εγώ μένω και εργαζόμαστε εδώ στο σπίτι. Έτσι είμαστε μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα. Για κάποιες σχέσεις αυτό είναι πάρα πολύ χρόνο μαζί.

Αλλά για το RancherMan & εμένα είναι ακριβώς όπως μας αρέσει. Ωστόσο, υπάρχει ένα πιθανό πρόβλημα…

Όπως κάθε «αυτοαπασχολούμενος». μπορώ να σας πω ότι η λειτουργία της δικής σας επιχείρησης απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο. Δεν υπάρχουν αμειβόμενες διακοπές ή ώρα ασθενείας.

Είναι αλήθεια ότι η αυτοαπασχόληση προσφέρει κάθε είδους άγχος, ειδικά σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς. Οι κανόνες είναι απλοί – εάν δεν εργάζεστε, δεν λαμβάνετε το όφελος. Αυτό σημαίνει συνήθως πολύ περισσότερο χρόνο εργασίας από το παραδοσιακό 9 έως 5.

Αλλά για εμάς, το να ζούμε και να εργαζόμαστε εδώ στο Homestead μας είναι μια ζωή που αγαπάμε, μια ζωή όπως καμία άλλη. Ο RancherMan & εγώ είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας εδώ και το λατρεύουμε.

Ναι, το Homestead μας είναι σημαντικό, αλλά η σχέση μας είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ σπουδαίος. Και όπως το αγαπημένο μας Homestead, η σχέση μας θέλει δουλειά και φροντίδα.

Διαβάστε περισσότερα  10 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Νταντί της Σκωτίας - Μόνο για χειραποσκευές

Έχω γράψει στο παρελθόν για το πώς οι RancherMan & I Κρατήστε τη σπίθα στον γάμο μας. Είναι μια σημαντική καθημερινή νοοτροπία σχέσης που διασφαλίζει ότι και οι δύο μας νιώθουν αγάπη, εκτίμηση και ακρόαση κάθε μέρα.

Ο RancherMan και εγώ έχουμε μια δυνατή σχέση. #TexasHomesteaderΟ RancherMan και εγώ έχουμε μια δυνατή σχέση. #TexasHomesteader

Σας ενθαρρύνω να διαβάσετε αυτές τις σκέψεις. Συνέβαλαν καθοριστικά στο να διατηρήσουμε τον γάμο μας ισχυρό όλα αυτά τα χρόνια.

Βρίσκοντας χρόνο ο ένας για τον άλλον

Ωστόσο, παρόλο που η διαχείριση ενός Homestead είναι πολλή δουλειά, μερικές φορές σε έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής πρέπει να βρίσκετε σκόπιμα χρόνο για να εστιάσετε στην καλλιέργεια της σχέσης σας επίσης.

Είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στον χρόνο ο ένας με τον άλλον. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ο RancherMan & εγώ το κάνουμε αυτό.

Νιώθουμε ότι είναι υγιές να επανασυνδεόμαστε ως ζευγάρι, παραμερίζοντας τη δουλειά κάθε λίγες εβδομάδες για να ξεφύγουμε κάπου μαζί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εστιάζουμε ο ένας στον άλλον, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου και κάνοντας κάτι φθηνό αλλά διασκεδαστικό.

Νύχτες ραντεβού

Πρώτον, περίπου μια φορά το μήνα βρίσκουμε κάπου μισό κοντά για να μετατραπεί σε μέρα-ραντεβού. Πουθενά μακριά, αλλά κάπου έξω από τους τυπικούς μας χώρους. Η ομορφιά αυτού είναι ότι μπορεί να είναι αρκετά αυθόρμητο.

Αυτές οι ημερομηνίες δεν γίνονται σχεδόν ποτέ κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου. Το να βγεις ραντεβού κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής, όταν πολλοί άνθρωποι έχουν δεσμευτεί να βρίσκονται στο γραφείο σημαίνει λιγότερα πλήθη. Και αυτό μας αρέσει. Πολύ!

Αλλά ό,τι τυχαίο γεγονός βλέπουμε ότι θα απολαύσαμε, είμαστε σε αυτό. Υπάρχει καρναβάλι σε μια κοντινή πόλη; Ας το ελέγξουμε! Βγαίνει μια νέα ταινία που θα θέλαμε να δούμε; Ας το κάνουμε!

Αυτά τα ταξίδια είναι φθηνά και μικρής διάρκειας – συνήθως λείπουμε μόνο λίγες ώρες. Πράγματα όπως:

   • Βλέποντας μια ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα
   • Παρακολούθηση ζωντανής παράστασης σε θέατρο
   • Πηγαίνοντας στην εμποροπανήγυρη
   • Απολαύστε ένα ιδιαίτερο γεύμα σε ένα ωραίο εστιατόριο
Διαβάστε περισσότερα  Εύκολη Συνταγή Πρωινού Strata | Κατσαρόλα με ψωμί

Έτσι, παρόλο που δεν ξοδεύτηκε πολύς χρόνος μακριά από τις ευθύνες μας εδώ στο Homestead, απολαύσαμε λίγο χρόνο και την παρέα του άλλου. Ξέρεις, όπως κάναμε όταν βγαίναμε για πρώτη φορά.

Ημέρα-Ημερομηνία – Επίσκεψη σε μια κοντινή πόλη

Μερικές φορές σπρώχνουμε τον διασκεδαστικό προορισμό μας λίγο πιο έξω και περνάμε όλη την ημέρα εκεί. Τίποτα φανταχτερό δεν σας απασχολεί, απλά κάπου σε μια πόλη ίσως περίπου 3 ώρες με το αυτοκίνητο. Αλλά θα λείπουμε όλη μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Ενώ σε αυτή την πόλη θα κάναμε όλα τα τουριστικά πράγματα. Ίσως να γευματίσετε σε ένα τοπικό εστιατόριο, να δείτε μερικά τοπικά καταστήματα, να πάτε στην αγορά των αγροτών και ίσως να απολαύσετε ένα μουσείο κ.λπ.

Ή μερικές φορές μια μεμονωμένη ολοήμερη υπόθεση όπως η Πρώτη Δευτέρα στο Canton του Τέξας είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Είναι μια τεράστια εμπειρία αγορών σε εξωτερικούς χώρους. Και το περπάτημα μέσα από αυτό διαρκεί όλη μέρα!

Όπου κι αν είναι ο προορισμός μας, αφιερώνουμε χρόνο για να περάσουμε όλη την ημέρα μαζί. Η δουλειά μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο, σήμερα εστιάζουμε μόνο στο ΜΑΣ.

Ρομαντικές Διανυκτερεύσεις

Μερικές φορές το χρόνο θα σπρώχνουμε τον χρόνο μας μακριά από το Homestead λίγο ακόμα. Θα ταξιδέψουμε λίγο πιο μακριά και θα απολαύσουμε μια διανυκτέρευση κάπου.

Εξακολουθούμε να διατηρούμε την απόσταση από μια εύκολη οδήγηση το πολύ μόλις λίγων ωρών. Αλλά αυτό μας δίνει δύο ολόκληρες μέρες και μία νύχτα για να εξερευνήσουμε μια εντελώς νέα περιοχή.

Αυτό είναι πάντα ένα καλά μελετημένο ταξίδι και συχνά περιλαμβάνει διαμονή σε ένα ρομαντικό bed & breakfast.

Μια από τις αγαπημένες μας περιοχές που επισκεφτήκαμε ήταν η δική μας Ταξίδι στο Granbury. Απολαύσαμε το όμορφο B&B σπίτι, το νόστιμο φαγητό και το περπάτημα στην ιστορική πλατεία της πόλης. Υπήρχαν οινοποιεία, εστιατόρια και πολλά καταστήματα για να απολαύσετε.

Διαβάστε περισσότερα  Σπαρμένο ψωμί | Συνταγή για υγιεινό ψωμί ολικής αλέσεως

Απολαμβάνουμε επίσης να πηγαίνουμε σε άλλες πόλεις του Τέξας όπως το Φρέντερικσμπουργκ, το Παρίσι και το Τζέφερσον. Όλα είναι αρκετά κοντά για μια σύντομη οδήγηση και μια διανυκτέρευση. Όλα έχουν ιστορικές συνοικίες που απολαμβάνουμε.

Εστιάστε στη σχέση σας

Το να πηγαίνουμε σε αυτά τα σύντομα ταξίδια είναι μόνο ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο ο RancherMan & εγώ σταθεροποιούμε τη σχέση μας σε συνεχή βάση.

Η δουλειά θα είναι πάντα εδώ, και για να είμαι ειλικρινής δεν θα γίνει ποτέ αρκετά. Θα ήταν τόσο εύκολο να εργάζεστε με τρελά κενά – μέρα με τη μέρα να προσπαθείτε να παραμένετε πάνω από όλα, εγκαταλείποντας σχεδόν όλα τα άλλα.

Αλλά κάνοντας αυτό απλώς θέτει τη σχέση σας στο cruise control. Θέλουμε να είμαστε πιο ενεργοί για να διατηρήσουμε τον γάμο μας ισχυρό. Και ο Γκόλλυ μας λειτούργησε καλά! Αδελφές ψυχές που περπατούν στον επαρχιακό δρόμο πιασμένοι χέρι χέρι. #TexasHomesteaderΑδελφές ψυχές που περπατούν στον επαρχιακό δρόμο πιασμένοι χέρι χέρι. #TexasHomesteader

Περνώντας αυτό το χρόνο μαζί μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Δημιουργεί επίσης μερικές διασκεδαστικές αναμνήσεις.

~TxH~

Με ετικέτα

Διασκεδαστικά ταξίδια

 • Σπασμένο τόξο, ΟΚ Διακοπές αδελφών
 • Ft. Γουόρθ, Τέξας – Μεγάλη διασκέδαση στην Cow Town
 • Επίσκεψη στο Ώστιν, Τέξας
 • Διασκεδαστικό ταξίδι στη Μινεάπολη της Μινεσότα
 • New Branfels, Τέξας
 • Laughlin, Νεβάδα Διασκέδαση
 • Κατευθύνεστε προς το Αμαρίλο, Τέξας
 • Διασκεδαστικό ταξίδι στο Red River, Νέο Μεξικό
 • Ρομαντική διαμονή στο Granbury του Τέξας
 • Διακοπές στην παραλία: Surfside Beach, Τέξας

Αναρτήσεις που σχετίζονται με ταξίδια

Αλλα Εμπνευσμένο Αναρτήσεις

…και πολλά άλλα!

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook . Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι. Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που μοιράζονται! Και μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ίνσταγκραμ

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν μια νέα ανάρτηση ιστολογίου δημοσιεύεται,
Εγγραφείτε στο Blog μας!