Αναμνηστική δενδροφύτευση - Φιστικιά πράσινα φύλλα γαλάζιο του ουρανού. #TexasHomesteader

Αναμνηστικός Οδηγός Φύτευσης Δενδροφύτευσης | ~ Texas Homesteader ~

από το Texas Homesteader ~

Μοιράζομαι τρόπους για να επιλέξετε το καλύτερο δέντρο για την περιοχή σας, τους κατάλληλους τρόπους για να φυτέψετε και πώς να φροντίσετε το νεοφυτεμένο δέντρο στη συνέχεια.

Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει επίσης πώς να εξατομικεύσετε μια αναμνηστική ή αναμνηστική δενδροφύτευση.

Αναμνηστική δενδροφύτευση - Φιστικιά πράσινα φύλλα γαλάζιο του ουρανού. #TexasHomesteaderΑναμνηστική δενδροφύτευση - Φιστικιά πράσινα φύλλα γαλάζιο του ουρανού. #TexasHomesteader

(Σημείωση: Ορισμένοι σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση θα σας οδηγήσουν σε άλλα σχετικά άρθρα για περισσότερες πληροφορίες. Αλλά οι σύνδεσμοι που προηγούνται του * είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ και αγοράσετε κάτι, θα μπορούσα να λάβω μια μικρή προμήθεια.)

Πώς επιλέγετε το σωστό δέντρο;

Το να αποφασίσετε τι είδους δέντρο θα φυτέψετε είναι μια πολύ προσωπική επιλογή. Μπορεί να είναι ένα δέντρο που αγαπάτε ή ένα δέντρο που μεγαλώνει πιο εύκολα στην τοποθεσία σας.

Ο τοπικός σας πράκτορας επέκτασης ή το Arbor Day Foundation είναι εξαιρετικά πλεονεκτήματα για τον προσδιορισμό του καλύτερου δέντρου κατάλληλου για την περιοχή σας. (παραπομπές στο τέλος αυτής της ανάρτησης)

Αναμνηστική δενδροφύτευση - Φιστικιά πράσινα φύλλα μπλε του ουρανού. #TexasHomesteaderΑναμνηστική δενδροφύτευση - Φιστικιά πράσινα φύλλα μπλε του ουρανού. #TexasHomesteader

Εάν φυτεύετε ένα δέντρο μνήμης, η επιλογή σας μπορεί να βασίζεται στην προσωπικότητα του αγαπημένου προσώπου που έχετε χάσει. Για παράδειγμα:

Ένα δέντρο Magnolia για αυτόν τον Southern Belle ή τον καλό φίλο του Southern Gentleman.

Οπωροφόρο δέντρο όπως μηλιά, αχλαδιά κ.λπ. για κάποιον που αγαπούσε τον κήπο.

Ανθισμένο δέντρο όπως Dogwood, Redbud, Crape Myrtle κ.λπ. για κάποιον που αγαπούσε τα λουλούδια

Δρυς για μια εντυπωσιακή παρουσία για να αντιπροσωπεύσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχετε χάσει.

Δέντρα με φωτεινό φθινοπωρινό φύλλωμα όπως Κόκκινη Δρυς, Φιστίκι ή Σφενδάμι για ένα αγαπημένο πρόσωπο που αγάπησε την εποχή του φθινοπώρου.

Αναμνηστική δενδροφύτευση - Φιστικιά φθινοπωρινό φθινόπωρο που αλλάζει χρώμα φύλλων αναμνηστική ιδέα δενδροφύτευσης. #TexasHomesteaderΑναμνηστική δενδροφύτευση - Φιστικιά φθινοπωρινό φθινόπωρο που αλλάζει χρώμα φύλλων αναμνηστική ιδέα δενδροφύτευσης. #TexasHomesteader

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε ένα δέντρο;

Η καλύτερη στιγμή για να φυτέψετε ένα δέντρο είναι όταν το νεαρό δέντρο μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη των ριζών υπόγεια παρά στην προσπάθεια να μεγαλώσει πάνω από το έδαφος.

Εδώ, στο θερμότερο κλίμα του Τέξας, η φύτευση ενός δέντρου στη ζέστη, την υγρασία και τους παραδοσιακά ξηρούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου θα μπορούσε να δυσκολέψει την επιβίωση ενός νέου δέντρου.

Σύμφωνα με το Texas A&M University, η καλύτερη εποχή για να φυτέψετε ένα δέντρο στο Τέξας είναι κατά τους μήνες του φθινοπώρου και τις αρχές του χειμώνα. (παραπομπές στο τέλος αυτής της ανάρτησης)

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να φυτέψετε ένα δέντρο;

Όταν βρείτε το τέλειο μέρος για να φυτέψετε το δέντρο σας, είναι σημαντικό να το φυτέψετε σωστά για το πιο υγιές αποτέλεσμα για το νέο σας δέντρο.

Διαβάστε περισσότερα  10 καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Νταντί της Σκωτίας - Μόνο για χειραποσκευές

Αναμνηστική δενδροφύτευση - Σωστός τρόπος για να φυτέψετε ένα νέο δέντρο. #TexasHomesteaderΑναμνηστική δενδροφύτευση - Σωστός τρόπος για να φυτέψετε ένα νέο δέντρο. #TexasHomesteader

ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΚΑΨΕΤΕ! Καλέστε το 811 τουλάχιστον 48 έως 72 ώρες πριν φυτέψετε το δέντρο σας. Θα σηματοδοτήσουν δωρεάν τις υπόγειες γραμμές κοινής ωφέλειας.

Σκάψτε τρύπα σωστού μεγέθους. Είναι σημαντικό να σκάψετε την τρύπα όχι πιο βαθιά από τη ρίζα αλλά 2-3 φορές πιο πλατύ από τη διάμετρο της ρίζας. Αυτό επιτρέπει στη σφαίρα της ρίζας να κάθεται σε σταθερό έδαφος με χαλαρό χώμα γύρω από την περίμετρο για να επιτρέψει την ευκολότερη επέκταση της ρίζας.

Χρήσιμη Συμβουλή: Τοποθετήστε ένα μουσαμά στο έδαφος για να φτυαρίσετε τη βρωμιά σας ενώ σκάβετε την τρύπα. Θα είναι πιο εύκολο να αντικαταστήσετε τη βρωμιά όταν φυτευτεί το δέντρο.

Αναμνηστική δενδροφύτευση - Κατάλληλο βάθος και πλάτος τρύπας για να φυτέψετε ένα νέο δέντρο. #TexasHomesteaderΑναμνηστική δενδροφύτευση - Κατάλληλο βάθος και πλάτος τρύπας για να φυτέψετε ένα νέο δέντρο. #TexasHomesteader

Κορυφή της ρίζας μπάλας στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος. Εάν καλύψετε την κορυφή της ρίζας με χώμα, το δέντρο θα δυσκολευτεί να επιβιώσει. Βεβαιωθείτε ότι είναι στο επίπεδο ή ακριβώς πάνω από το επίπεδο του εδάφους.

Μην τροποποιείτε το έδαφος. Γεμίστε μόνο με χώμα που έχει ανασκαφεί από την τρύπα που σκάβετε. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να εμποδίσετε τις ρίζες να απλωθούν περισσότερο και να ευδοκιμήσουν.

Νερό για να επιτρέψει στο χώμα να γεμίσει τους θύλακες αέρα. Μην συμπιέζετε υπερβολικά το χώμα με το χέρι.

Εφαρμόστε σάπια φύλλα πάχους 3″-4″.. Αλλά μην αφήνετε το σάπια φύλλα να αγγίζουν τον κορμό.

Αφού φυτευτεί το δέντρο

Μετά τη φύτευση του δέντρου, υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που πρέπει να διασφαλίσετε ότι το δέντρο σας θα ξεκινήσει μια υγιή αρχή.

Προστατέψτε το δέντρο από τα χορτοκοπτικά

Τα εργαλεία συντήρησης γκαζόν μπορούν πραγματικά να βλάψουν το νέο σας δέντρο. ΕΝΑ *Προστατευτικό κορμού δέντρου θα βοηθήσει στην προστασία του δέντρου.

Στοίχημα ενός νέου δέντρου

Χρησιμοποιήσαμε 3 στύλους t για να σχηματίσουμε ένα τρίγωνο και στη συνέχεια τυλίξαμε το τρίγωνο σε φράχτη αγρού για να προστατεύσουμε το δέντρο μας από το τρίψιμο των βοοειδών.

Στη συνέχεια, δέσαμε μια γραμμή φυσικής γιούτας χαλαρά από κάθε ένα από τα t-posts στο δέντρο για να μην το φυσήξει πολύ δυνατά ο άνεμος. (Αλλά όχι τόσο σφιχτό που να μην κουνιέται καθόλου.)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα μικρό δωμάτιο που ταλαντεύεται τον αέρα βοηθά το δέντρο σας να χτίσει πιο δυνατές ρίζες. Αλλά η υπερβολική ταλάντευση του ανέμου μπορεί να σπάσει τρυφερές ρίζες.

Τοποθέτηση ενός νεοφυτεμένου αναμνηστικού μνημείου φυτεύοντας Φιστικιά με στύλους και σχοινί γιούτας. #TexasHomesteaderΤοποθέτηση ενός νεοφυτεμένου αναμνηστικού μνημείου φυτεύοντας Φιστικιά με στύλους και σχοινί γιούτας. #TexasHomesteader

Δέντρο πηγάδι για κατακράτηση νερού

Ισοπεδώσαμε το χώμα γύρω από το δέντρο και κάναμε μια ράχη γύρω από την εξωτερική περιφέρεια για να φτιάξουμε ένα δεντράκι πηγάδι.

Διαβάστε περισσότερα  11 πολύ καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Γένοβα, Ιταλία - Μόνο για χειραποσκευές

Αυτό βοηθά στη συγκράτηση του νερού που πέφτει γύρω από το δέντρο ή του παραδίδεται από εμάς μέχρι το νερό να έχει χρόνο να μουλιάσει.

Προσθήκη εδαφοκάλυψης κατά τη φύτευση ενός δέντρου

Προσθέσαμε επίσης ένα παχύ στρώμα 3″ – 4″ φυσικού στρώματος θρυμματισμένου ξύλου, φροντίζοντας να το κρατήσουμε μερικές ίντσες μακριά από τον κορμό του δέντρου.

Αυτό θα βοηθήσει στη μόνωση των ριζών του νεοφυτευμένου δέντρου από τον κρύο αέρα του χειμώνα, καθώς και στη διατήρηση της υγρασίας και στη μείωση του ανταγωνισμού ζιζανίων/χόρτου κατά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Άνεση μεγαλύτερης διάρκειας μετά την απώλεια

Μια παράδοση στην οικογένειά μου όταν πεθαίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι να φυτεύω ένα δέντρο στη μνήμη του.

Προτιμώ πολύ αυτό το ζωντανό μνημείο από άλλα είδη αναμνήσεων. Μερικοί άνθρωποι κάνουν απελευθερώσεις μπαλονιών χωρίς να κατανοούν τη ζημιά που προκαλεί στο περιβάλλον και την άγρια ​​ζωή.

Αλλά η φύτευση ενός δέντρου ωφελεί και τα δύο, ενώ αποτελεί πηγή άνεσης για τα επόμενα χρόνια.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από το να έχετε αυτό το μακροπρόθεσμο σύμβολο μνήμης:

* Μια κηδεία έχει νόημα και θεραπεύει. Αλλά διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

* Η απελευθέρωση των μπαλονιών διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. (αλλά έχει 100% πιθανότητα να γίνει σκουπίδια και οι επικίνδυνες περιβαλλοντικές επιπτώσεις μπορεί να διαρκέσουν για χρόνια)

Σκουπίδια μπαλονιών κρεμασμένα σε ένα δέντρο. #TexasHomesteaderΣκουπίδια μπαλονιών κρεμασμένα σε ένα δέντρο. #TexasHomesteader

* Η φύτευση ενός αναμνηστικού δέντρου μπορεί να είναι μια μακροχρόνια ζωντανή ανάμνηση για να τιμήσει ένα αγαπημένο πρόσωπο για δεκαετίες.

Μπορείτε να χαμογελάτε και να σκέφτεστε θερμά το αγαπημένο σας πρόσωπο κάθε φορά που βλέπετε το δέντρο να ανθίζει. Ή δείτε το να μεγαλώνει και απολαύστε τα πουλιά που κάνουν φωλιές και μεγαλώνουν τα μικρά τους ανάμεσα στα κλαδιά του.

Η διαδικασία του πένθους μας

Η μητέρα μου πέθανε τον Ιούλιο. Χρησιμοποιήσαμε το χρόνο αμέσως μετά το θάνατό της για να θρηνήσουμε με τους παραδοσιακούς τρόπους.

Έγιναν σχέδια κηδείας, δόθηκε συναισθηματική υποστήριξη στον μπαμπά και την οικογένειά μου, διάφορα μέλη της οικογένειας βοήθησαν να περάσουν και να δωρίσουν τα ρούχα της μαμάς σε οργανισμούς και σκοπούς για τους οποίους νοιαζόταν, κ.λπ.

Μπουκέτο ηλίανθου λουλούδια ανάμνησης αγγέλου #TexasHomesteaderΜπουκέτο ηλίανθου λουλούδια ανάμνησης αγγέλου #TexasHomesteader

Αλλά όταν πέρασε η ζέστη και η ξηρασία ρεκόρ του καλοκαιριού, κάναμε σχέδια για μια πιο μακροχρόνια ανάμνηση. Θέλαμε να φυτέψουμε ένα δέντρο στη μνήμη της.

Πώς να εξατομικεύσετε μια φύτευση μνημείου

Εάν αυτή η δενδροφύτευση είναι επίσης ένα δέντρο μνήμης, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξατομικεύσετε την αναμνηστική σας δενδροφύτευση.

Διαβάστε περισσότερα  12 πολύ καλύτερα πράγματα να κάνετε στο Τορίνο, Ιταλία - Μόνο χειραποσκευές

* Πασσάλους ηλιακού φωτός – Λουλούδια, πεταλούδες κ.λπ.

* Memorial Garden Stones – Ένα συναισθηματικό άγγιγμα.

*Memorial Wind Chimes – Όμορφοι ήχοι με κάθε απαλό αεράκι.

*Μικρά αναμνηστικά αγάλματα – Άγγελοι, πεταλούδες κ.λπ.

Ένα από τα πάθη της μαμάς μου ήταν να γίνει Master Naturalist. Το εικονίδιο του Texas Master Naturalist είναι μια λιβελλούλη. Έτσι, αντικείμενα με λιβελλούλες ήταν η προτίμησή μου για να τιμήσω τη μητέρα μου.

Πήραμε ένα *Laragonfly Suncatcher να κρεμαστεί από ένα κλαδί στο δέντρο της μνήμης της.

Αναμνηστική θλίψη δενδροφύτευση στολίδι - λιβελούλα κρυστάλλινη λιβελλούλη #TexasHomesteaderΑναμνηστική θλίψη δενδροφύτευση στολίδι - λιβελούλα κρυστάλλινη λιβελλούλη #TexasHomesteader

Φτιάξαμε και ένα όμορφο Λιβελλούλη των βράχων για να τιμήσει τη μνήμη της.

Αλλά ό,τι έχει νόημα για εσάς ή την οικογένειά σας, κάντε αυτή τη φύτευση προσωπική επέκταση αυτού.

Ιδέες τελετής με νόημα όταν φυτεύετε ένα δέντρο μνήμης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τη φύτευση του αναμνηστικού σας δέντρου μια ουσιαστική τελετουργική εκδήλωση για όλους.

Εθελοντές φυτεύουν ένα αναμνηστικό δέντρο - φτυάρια, χώμα, δοχείο νερού, νέο δέντρο. #TexasHomesteaderΕθελοντές φυτεύουν ένα αναμνηστικό δέντρο - φτυάρια, χώμα, δοχείο νερού, νέο δέντρο. #TexasHomesteader

Βοηθώντας στη Φύτευση Δέντρου. Μερικοί πενθούντες μπορεί να παρηγορηθούν με το να φυτέψουν μαζί αυτό το ιδιαίτερο μνημείο.

Πένθιμοι με ποτιστήρι. Έχετε μια μεγάλη μπανιέρα με νερό κοντά και αφήστε κάθε πενθούντα να ρίξει ένα μικρό ποτιστήρι με νερό στη νέα φύτευση.

Φυσικό επίστρωμα. Έχετε μια μεγάλη μπανιέρα από φυσικό ξύλο σάπια φύλλα κοντά, κάθε θρηνητής μπορεί να προσθέσει μια χούφτα σάπια φύλλα στη βάση του δέντρου.

Θρηνός ποτίζει δέντρο μνήμης ενώ απαγγέλλει ποίημα μετά τη φύτευση του δέντρου μνήμης. #TexasHomesteaderΘρηνός ποτίζει δέντρο μνήμης ενώ απαγγέλλει ποίημα μετά τη φύτευση του δέντρου μνήμης. #TexasHomesteader

Λόγια παρηγοριάς. Κάθε πενθούντος μπορεί να έχει την ευκαιρία να σταθεί και να μιλήσει για το αγαπημένο σας πρόσωπο ή να διαβάσει ένα ποίημα με νόημα καθώς προσθέτει ένα δοχείο με νερό ή μια χούφτα σάπια φύλλα στη φύτευση του αναμνηστικού σας δέντρου.

Τώρα που φυτεύτηκε το δέντρο της μνήμης μας, μπορούμε να έχουμε το όφελος της συναισθηματικής άνεσης που προσφέρει για τα επόμενα χρόνια.

θυμήσου με θλίψη απώλεια μνήμη μνήμη δενδροφύτευση μνήμης. #TexasHomesteaderθυμήσου με θλίψη απώλεια μνήμη μνήμη δενδροφύτευση μνήμης. #TexasHomesteader

Έχετε φυτέψει ποτέ κάτι στη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου που είχε πεθάνει; Ποιες ειδικές πινελιές άνεσης σήμαιναν περισσότερο για εσάς;

~TxH~

Αυτή η ανάρτηση κατηγοριοποιήθηκε σε Εμπνευσμένες αναρτήσεις #TexasHomesteaderΕμπνευσμένες αναρτήσεις #TexasHomesteader

Άλλες εμπνευσμένες αναρτήσεις

…και πολλά άλλα!

Άλλες αναρτήσεις του Humanity

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook . Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι. Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που μοιράζονται! Και μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ίνσταγκραμ

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν μια νέα ανάρτηση ιστολογίου δημοσιεύεται,
Εγγραφείτε στο Blog μας!

βιβλιογραφικές αναφορές