Τα οφέλη της εκμάθησης να παίζετε την ηλεκτρική κιθάρα

3
Τα οφέλη της εκμάθησης να παίζετε την ηλεκτρική κιθάρα

Σε αυτό το μάθημα, θα εξετάσουμε τα οφέλη της εκμάθησης ηλεκτρικής κιθάρας. Αυτά είναι πράγματα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε οποιασδήποτε ηλικίας. Αν λοιπόν θελήσατε ποτέ να μάθετε να παίζετε ηλεκτρική κιθάρα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε.

Υγεία & άσκηση

άσκηση

Τα οφέλη για την υγεία είναι πολύ σημαντικά για την ευημερία μας ως ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη. Και ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε υγιείς είναι μέσω της άσκησης. Μας επιτρέπει να κρατάμε το σώμα μας καθώς και το μυαλό μας αιχμηρό. Το να μάθεις να παίζεις ηλεκτρική κιθάρα το κάνει πολύ καλά.

Ο λόγος για αυτό είναι επειδή, για να παίξουμε κιθάρα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και το μυαλό και το σώμα μας. Μερικές φορές φέρτε ακόμη και το πνεύμα.

Η εκμάθηση να παίζει κιθάρα είναι ιδανική για σωματική άσκηση. Κρατώντας συγχορδίες κιθάρας με το ένα χέρι και χτυπώντας τις χορδές της κιθάρας με το άλλο. Ή ακόμα και να παίζετε μελωδίες μονής νότας πάνω-κάτω στο ταστό.

Και για να τα κάνουμε όλα αυτά, πρέπει να ασκήσουμε τον εγκέφαλο. Γιατί το σώμα ακολουθεί πάντα το μυαλό. Έτσι, η άσκηση του νου θα σας βοηθήσει να το αναπτύξετε καλύτερα αξιοποιώντας τους αχρησιμοποίητους πόρους.

Αυτός είναι ο λόγος που η κιθάρα παρέχει μια εξαιρετική επιλογή για άσκηση.

Ανάπτυξη νέων συνόλων δεξιοτήτων

Δεξιότητες

Η εκμάθηση να παίζει κιθάρα είναι εξαιρετική για αυτό το σκοπό. Υπάρχουν πολλές δεξιότητες που μπορούν να αναπτυχθούν όταν μαθαίνεις να παίζεις κιθάρα.

Συντονισμός ματιού-χεριού

Αυξημένη συγκέντρωση

Εστίαση πολλαπλών εργασιών

Αυτοπεποίθηση

Κοινωνικές δεξιότητες

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορείτε να αναπτύξετε όταν μαθαίνετε να παίζετε κιθάρα. Η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να προσπαθείτε σε όλη σας τη ζωή. Το να μάθεις να παίζεις κιθάρα σου επιτρέπει να το κάνεις αυτό.

Ακονίζει την εστίαση και τη συγκέντρωση

Η εκμάθηση της ηλεκτρικής κιθάρας συμβάλλει στην ενίσχυση της εστίασης και της συγκέντρωσης κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αυτό αναγκάζει το μυαλό να εργαστεί σκληρότερα και να γίνει πιο οργανωμένο στα μοτίβα σκέψης του.

Κάνοντας εβδομαδιαία μαθήματα ή μαθαίνοντας μόνοι σας, έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά ότι η κιθάρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε αυτές τις δεξιότητες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να μαθαίνετε πιο γρήγορα και να διατηρείτε καλύτερα τις πληροφορίες.

Αυτοέκφραση

Αυτοέκφραση

Ένας από τους μεγαλύτερους δρόμους για την αυτοέκφραση είναι μέσω της τέχνης. Η μουσική, αν και μια γλώσσα είναι επίσης μια μορφή τέχνης. Πολλοί σπουδαίοι κιθαρίστες όλα αυτά τα χρόνια έχουν μετατρέψει τη μουσική τους σε όμορφες μορφές αυτοεκφραζόμενης τέχνης.

Η εκμάθηση της ηλεκτρικής κιθάρας θα σας επιτρέψει να ασκήσετε την αυτοέκφραση πολύ εύκολα. Αυτό μπορεί να γίνει δημιουργώντας τη δική σας πρωτότυπη μουσική καθώς και τη δική σας αυθεντική κιθάρα, κορδόνια, έγχορδα, πετάλια και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με το παίξιμο ηλεκτρικής κιθάρας.

Προσωπικό Επίτευγμα

Προσωπικό επίτευγμα

Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες πτυχές του να παίζεις ηλεκτρική κιθάρα. Προσωπικό επίτευγμα. Το αίσθημα της ολοκλήρωσης. Καθώς διανύετε τη ζωή, θέλετε πάντα να προσπαθείτε για αυτό σε όλους τους τομείς.

Το να μάθεις να παίζεις ηλεκτρική κιθάρα σου το επιτρέπει πολύ εύκολα. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να μάθετε στην κιθάρα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην αναπτύξετε προσωπικά επιτεύγματα και να μην αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι η κιθάρα μπορεί να είναι δύσκολο να μάθεις. Όχι πολύ περίπλοκο, αλλά αρκετά για να κρατήσει το ενδιαφέρον σας. Θα αναπτύξετε την αίσθηση του να ξεπερνάτε τα εμπόδια, να χρησιμοποιείτε νέα σετ δεξιοτήτων και να πιέζετε τον εαυτό σας για να γίνετε καλύτεροι.

Και αν χρειαστεί περισσότερη βοήθεια

Σας συνιστώ να δείτε το βιβλίο που έγραψα, Μάθετε να παίζετε ηλεκτρική κιθάρα.

Μάθετε να παίζετε ηλεκτρική κιθάρα

Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε να διασκεδάζετε παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα και να πραγματοποιείτε όλα όσα αναφέρθηκαν σε αυτό το μάθημα. Τέτοια πράγματα όπως:

Τι είδους κιθάρα να χρησιμοποιήσετε

Με ποιον ενισχυτή είναι καλύτερο να ξεκινήσετε

Οι συγχορδίες που συναντάμε συχνότερα στα τραγούδια

Πώς να καθιερώσετε ρυθμό και συγχρονισμό

Πώς λειτουργεί η βασική μουσική θεωρία

Και πολλά, πολλά, άλλα.

Καθώς και πολλά άλλα. Αν θελήσατε ποτέ πραγματικά να μάθετε να παίζετε ηλεκτρική κιθάρα, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να ξεκινήσετε. Και αυτό το βιβλίο θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε με μια εύκολη μέθοδο βήμα προς βήμα. Για να σας κάνει να προχωρήσετε γρήγορα και να πετύχετε κάτι διασκεδαστικό στη ζωή σας.

Συμπέρασμα μαθήματος

Εκτός από αυτό, τα οφέλη της εκμάθησης ηλεκτρικής κιθάρας, θα μάθετε μια δεξιότητα που θα σας κρατήσει μια ζωή. Μπορείτε να πάρετε αυτή τη δεξιότητα και να τη χρησιμοποιήσετε για αυτοέκφραση, μαζί με την ικανότητα να τη μεταδώσετε σε άλλους. Εάν το επιλέξετε να το κάνετε. Και αν χρειάζεστε προσωπική ατομική οδηγία, φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μου καθώς μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα διαδικτυακά ή αυτοπροσώπως.

Καλή τύχη,

Ντουέιν Τζένκινς

Δάσκαλος κιθάρας Dwayne Jenkins

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar