Τα καλύτερα φυτά για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα –

1
Τα καλύτερα φυτά για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα –

Γνωρίζατε ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση των εσωτερικών χώρων είναι ένας από τους πέντε κορυφαίους περιβαλλοντικούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία; Σύμφωνα με την EPA, «η ποιότητα του εσωτερικού αέρα μπορεί να είναι δύο έως πέντε φορές χειρότερη από την ποιότητα του εξωτερικού αέρα». Ναι! Ένας τρόπος για να βελτιώστε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα σας είναι με την προσθήκη φυτών. Τα φυτά φιλτράρουν φυσικά τους ρύπους από τον αέρα και προσθέτουν επίσης οξυγόνο. Σε αυτό το blog post, θα συζητήσουμε τα καλύτερα φυτά για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα.

English Ivy: Γνωστό και ως Hedera Helix, ένας αγγλικός κισσός όχι μόνο φαίνεται καλός στο σπίτι σας αλλά είναι επίσης καλός στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον. Ένας αγγλικός IVY μπορεί να αναπτυχθεί από πλήρη σκιά σε πλήρη ήλιο, να εκπαιδευτεί σε σχήματα με την κατάλληλη φροντίδα και είναι πιθανό να επιβιώσει για τα επόμενα χρόνια.

Δράκαινα: Η Δράκαινα είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα φυτών που μπορεί να βρεθεί σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχήματα. Αυτά τα όμορφα φυτά είναι εξαιρετικά στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από τον αέρα και βοηθούν επίσης στον καθαρισμό του αέρα απελευθερώνοντας οξυγόνο.

Μπαμπού Φοίνικας: Το Bamboo Palm είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα τους. Αυτό το φυτό όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον. Οι φοίνικες μπαμπού είναι επίσης γνωστές για την παραγωγή οξυγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας.

Φυτό φιδιού: Γνωστό και ως Sansevieria Trifasciata, το Snake Plant είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα τους. Αυτό το φυτό είναι γνωστό για την ικανότητά του να απομακρύνει επιβλαβείς χημικές ουσίες από το περιβάλλον και επίσης βοηθά στον καθαρισμό του αέρα απελευθερώνοντας οξυγόνο.

Κινεζικό Evergreen: Το κινέζικο αειθαλές είναι επίσης γνωστό ως Aglaonema modestum και αναπτύσσεται σε χαμηλό και μέτριο φως. Το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί οπουδήποτε μεταξύ 1 και 2 ποδιών και βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Ωστόσο, το Chinese Evergreen είναι γνωστό ότι εκπέμπει ένα ερεθιστικό που μπορεί να είναι τοξικό για τα κατοικίδια.

Gerbera Daisy: Η μαργαρίτα ζέρμπερα είναι ένα όμορφο φυτό που όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον. Αφαιρούν το βενζόλιο από το περιβάλλον του σπιτιού σας και κάνουν το καλύτερο δυνατό σε θερμότερες θερμοκρασίες. Οι μαργαρίτες Gerbera είναι επίσης γνωστές για την παραγωγή οξυγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας.

Αλόη: Η αλόη βέρα είναι ένα παχύφυτο γνωστό για την ικανότητά του να επουλώνει κοψίματα και εγκαύματα. Ωστόσο, ξέρατε ότι η Aloe Vera βοηθά επίσης στη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα; Αυτό το φυτό βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον και επίσης βοηθά στον καθαρισμό του αέρα απελευθερώνοντας οξυγόνο.

Δράκο δέντρο: Ενώ το δέντρο του Δράκου ακούει και το όνομα Dracaena marginata, δεν είναι καθόλου κοντά σε έναν δράκο. Αλλά αντί να αναπνέει φωτιά, ένα δέντρο δράκος δέχεται την περιβαλλοντική ρύπανση. Το δέντρο του Δράκου είναι ιδιαίτερα ικανό να απομακρύνει τη φορμαλδεΰδη και το ξυλόλιο από το περιβάλλον.

Φιλόδενδρο: Το Philodendron είναι ένα όμορφο φυτό που όχι μόνο φαίνεται υπέροχο αλλά βοηθά και στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών από το περιβάλλον. Είναι γνωστά για την ικανότητά τους να απομακρύνουν το βενζόλιο και τη φορμαλδεΰδη από το περιβάλλον του σπιτιού σας και κάνουν το καλύτερο δυνατό σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Τα φιλόδενδρα είναι επίσης γνωστά για την παραγωγή οξυγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας.

Χρυσάνθεμο: Ονομάζεται επίσης μαμά, αυτά τα φυτά είναι πολύ αποτελεσματικά στην απομάκρυνση επιβλαβών πτητικών οργανικών ενώσεων όπως το βενζόλιο και η φορμαλδεΰδη από τον αέρα. Τα χρυσάνθεμα αποδίδουν καλύτερα σε έντονο έμμεσο ηλιακό φως και πρέπει να αφήνονται να στεγνώσουν μεταξύ του ποτίσματος.

Εγκαταστάσεις για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα 1

Peace Lily: Ο κρίνος της Ειρήνης είναι ένα όμορφο φυτό που όχι μόνο φαίνεται υπέροχο αλλά βοηθά και στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον. Είναι γνωστά για την αφαίρεση του βενζολίου, της φορμαλδεΰδης, του τριχλωροαιθυλενίου και του ξυλενίου από το περιβάλλον του σπιτιού σας και κάνουν το καλύτερο δυνατό σε θερμότερες θερμοκρασίες. Τα κρίνα της Ειρήνης είναι επίσης γνωστά για την παραγωγή οξυγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας.

Άλλα σύκα: Το Ficus Alii, γνωστό και ως Σύκο με Φύλλο Μπανάνας, είναι ένα όμορφο φυτό που όχι μόνο φαίνεται υπέροχο αλλά βοηθά και στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον. Είναι γνωστά για την ικανότητά τους να απομακρύνουν το βενζόλιο και τη φορμαλδεΰδη από το περιβάλλον του σπιτιού σας και κάνουν το καλύτερο δυνατό σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Το Ficus Alii είναι επίσης γνωστό για την παραγωγή οξυγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας.

Η γλώσσα της πεθεράς: Αν και πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν αυτό ως όνομα για ένα φυτό, η πεθερά είναι ένα εξαιρετικό οικιακό φυτό για αρχάριους που ενδιαφέρονται να καθαρίσουν την ποιότητα του αέρα των σπιτιών τους. Το φυτό χρησιμοποιείται σε δύσκολες συνθήκες και μπορεί να επιβιώσει με λίγο νερό και τροφή. Το φυτό είναι γνωστό ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στη λήψη φορμαλδεΰδης και άλλων τοξινών από τον αέρα.

Pothos: Ο Πόθος είναι ένα όμορφο φυτό που όχι μόνο φαίνεται υπέροχο αλλά βοηθά και στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον. Είναι γνωστά για την αφαίρεση του βενζολίου, της φορμαλδεΰδης, του τριχλωροαιθυλενίου και του ξυλενίου από το περιβάλλον του σπιτιού σας και κάνουν το καλύτερο δυνατό σε θερμότερες θερμοκρασίες. Το Pothos είναι επίσης γνωστό για την παραγωγή οξυγόνου, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας.

Τα φυτά είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε σπίτι. Όχι μόνο προσθέτουν ομορφιά αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στον καθαρισμό του αέρα στο σπίτι σας. Τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των επιβλαβών χημικών ουσιών από το περιβάλλον και επίσης βοηθούν στην παραγωγή οξυγόνου. Αν ψάχνετε για φυτά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα του σπιτιού σας, σκεφτείτε να προσθέσετε μερικά από αυτά τα φυτά στη συλλογή σας.

Τα καλύτερα φυτά για τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα τροποποιήθηκε τελευταία: με

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar