Πώς να σχεδιάσετε την ανακαίνιση της κουζίνας από την αρχή χρησιμοποιώντας ντουλάπια κουζίνας Espresso –

0
Πώς να σχεδιάσετε την ανακαίνιση της κουζίνας από την αρχή χρησιμοποιώντας ντουλάπια κουζίνας Espresso –

Μια «λίστα επιθυμιών» είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης εάν θέλετε να αναδιαμορφώσετε την κουζίνα σας από την αρχή. Μπορείτε να λάβετε τη λίστα επιθυμιών σας από όσα έχετε δει σε άλλα σπίτια ή στο διαδίκτυο. Δεν πειράζει – δημιουργήστε μια λίστα με τα πράγματα που θα θέλατε να δείτε στην κουζίνα σας.

Λοιπόν, τι ακολουθεί αφού καταλάβετε πώς θέλετε να είναι η κουζίνα σας; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Προϋπολογισμός

Το πιο δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας στο πλάνο σας είναι ο προϋπολογισμός. Χρειάζεστε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό που να αναφέρει λεπτομερώς τα πράγματα που θέλετε να δείτε στην κουζίνα σας. Αν θέλετε προσθέστε ντουλάπια κουζίνας εσπρέσο, θα πρέπει να ελέγξετε πόσο θα σας κοστίσει και να ξεκινήσετε νωρίς τον προϋπολογισμό.

Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε έναν ξεχωριστό προϋπολογισμό για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Αυτό θα μειώσει την έκπληξη σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτη ανάγκη που χρειάζεται χρήματα.

Ντουλάπια κουζίνας Espresso 1

Χώρος και διάταξη

Στη λίστα επιθυμιών σας, πρέπει να είχατε μια ιδέα για το πώς θέλετε να είναι χωρισμένη η κουζίνα σας. Πολλές διαρρυθμίσεις είναι διαθέσιμες προς εξέταση με βάση τον χώρο της κουζίνας σας. Επίσης, προσπαθήστε να σκεφτείτε πού είναι το νέο σας ντουλάπια κουζίνας εσπρέσο θα εγκατασταθεί. Μπορεί να επωφεληθείτε από την καθοδήγηση ενός επαγγελματία εάν δεν ξέρετε πώς να εξετάσετε καλύτερα τον τρέχοντα χώρο της κουζίνας σας.

Θέμα και στυλ

Αυτό είναι το στάδιο που θα δοκιμαστεί η αισθητική της κουζίνας σας. Πρέπει να προσδιορίσετε ένα θέμα και στυλ για την κουζίνα σας. Το επιλεγμένο στυλ θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλα τα υπάρχοντα και νέα στοιχεία κουζίνας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ντουλάπια κουζίνας εσπρέσοθα πρέπει να σκεφτείτε ένα θέμα που ταιριάζει καλά με σκούρα ντουλάπια.

Και πάλι, εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό, μπορείτε πάντα να ζητήσετε επαγγελματική συμβουλή.

Βρείτε έναν εργολάβο

Δεν μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας ένα έργο ανακαίνισης κουζίνας. Χρειάζεστε έναν επαγγελματία εργολάβο με κάποια εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή κουζίνας. Θα πρέπει να μοιραστείτε την κουζίνα των ονείρων σας και να τους επιτρέψετε να πραγματοποιήσουν.

Βεβαιωθείτε πάντα ότι επιλέγετε τον σωστό ανάδοχο που θα παραδώσει όπως υποσχέθηκε. Αποφύγετε εργολάβους που δεν έχουν χαρτοφυλάκιο από όπου μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες εργασίες τους.

Συμβουλές ασφαλείας:

Να βεβαιώνεστε πάντα ότι οι οικοδομικές εργασίες σας είναι ασφαλισμένες. Εάν προσλάβετε έναν εργολάβο, φροντίστε να σας δείξει την ασφάλεια για την κατασκευή σας.

Επιπλέον, χρειάζεστε την έγκριση της τοπικής αρχής για το κατασκευαστικό έργο.

Πώς να σχεδιάσετε την ανακαίνιση της κουζίνας από την αρχή χρησιμοποιώντας ντουλάπια κουζίνας Espresso τροποποιήθηκε τελευταία: με

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar