Πώς να δημιουργήσετε μια φιλόξενη λευκή κουζίνα με προϋπολογισμό –

1
Πώς να δημιουργήσετε μια φιλόξενη λευκή κουζίνα με προϋπολογισμό –

Οι λευκές κουζίνες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς αυτή τη στιγμή και για καλό λόγο. Μπορούν να κάνουν έναν μικρό χώρο να αισθάνεται μεγαλύτερος και φωτεινότερος και είναι συνολικά ένα υπέροχο σχέδιο κουζίνας. Επιπλέον, υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε μια λευκή κουζίνα για να την κάνετε δική σας. Όμως, παρ‘ όλα τα πλεονεκτήματα του να έχεις μια λευκή κουζίνα, είναι δύσκολο να συντηρήσεις την κουζίνα και ο Θεός να σε βοηθήσει αν έχεις μικρά νήπια που τρέχουν. Λοιπόν, πώς μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας λευκής κουζίνας; Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να συνεχίσετε τα πράγματα.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού: Η χρήση μιας απλής απόχρωσης του λευκού για όλους τους πάγκους και τα ντουλάπια σας δεν είναι καλλιτεχνική. Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μια λευκή κουζίνα, το πρώτο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού σε διαφορετικούς χώρους κουζίνας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα εξαιρετικό δωμάτιο γεμάτο βάθος και διάσταση χρησιμοποιώντας δύο ή τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού. Κατά την ανάμειξη των αποχρώσεων, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε τον τόνο των λευκών που χρησιμοποιείτε. Αποφύγετε την ανάμειξη ζεστών λευκών με κρύα λευκά. Ενώ και οι δύο τόνοι έχουν μια μοναδική γοητεία, η ανάμειξη των δύο μπορεί να κάνει την κουζίνα σας να φαίνεται λασπωμένη.

Χρησιμοποίησε υλικό για τη δημιουργία δηλώσεων: Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη δημιουργία μιας λευκής κουζίνας είναι η χρήση υλικών. Το λευκό σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μια σειρά υλικών από γυαλί έως μάρμαρο χωρίς να φαίνεται πολύ βαρύ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά για τους πάγκους, το backsplash και το δάπεδο. Ενσωματώστε μερικά υλικά που κάνουν statement στη λευκή κουζίνα σας και δείτε την να ζωντανεύει!

Ενσωματώστε λίγο χρώμα: Μια λευκή κουζίνα δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Μπορείτε να ενσωματώσετε κάποιο χρώμα στο χώρο προσθέτοντας ένα ποπ χρώμα εδώ και εκεί. Προσθέστε ένα πολύχρωμο χαλί, λίγη τέχνη στους τοίχους ή ακόμα και συσκευές με έντονα χρώματα. Λίγο χρώμα βοηθάει πολύ στο να κάνει μια λευκή κουζίνα πιο ελκυστική.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές υφές: Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ενδιαφέρον σε μια λευκή κουζίνα είναι ενσωματώνοντας διαφορετικές υφές σε όλο το χώρο. Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από υφές για τους πάγκους, backsplash, δάπεδα, ακόμη και τοίχοι. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές υφές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κουζίνα που είναι ταυτόχρονα μοναδική και κομψή.

Επωφεληθείτε από το φυσικό φως: Ένα από τα καλύτερα πράγματα για μια λευκή κουζίνα είναι το παιχνίδι στο φως. Όταν σχεδιάζετε μια λευκή κουζίνα, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως. Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμα ντουλάπια και πάγκους και ενσωματώστε λίγο γυαλί στο σχέδιο. Εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κουζίνα που είναι ταυτόχρονα φωτεινή και ευάερη.

Κουζίνα 1

Προσφέρει απαλότητα: Μια λευκή κουζίνα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται λίγο αποστειρωμένη. Για να προσθέσετε λίγη απαλότητα στο χώρο, ενσωματώστε μερικές βελούδινες πετσέτες, ένα ζεστό χαλί ή ακόμα και μερικά φρέσκα λουλούδια. Προσθέτοντας μερικές απαλές πινελιές, μπορείτε να μεταφέρετε μια λευκή κουζίνα από κρύα σε φιλόξενη σε χρόνο μηδέν.

Διαχωρίστε το νησί της κουζίνας: Εάν έχετε νησίδα κουζίνας, σκεφτείτε να το βάψετε με διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη κουζίνα. Διαχωρίζοντας το νησί, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εστιακό σημείο στο δωμάτιο και να προσθέσετε κάποιο οπτικό ενδιαφέρον.

Φέρτε την υφή στο backsplash: Το backsplash είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προσθέσετε λίγη υφή στο χώρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά για το backsplash, όπως γυαλί, πλακάκι ή ακόμα και πέτρα. Προσθέτοντας κάποια υφή, μπορείτε να μετατρέψετε τη λευκή κουζίνα σας από βαρετή σε κομψή σε ελάχιστο χρόνο.

Αντικαταστήστε τα ντουλάπια: Οι πάγκοι μπορεί να είναι το σώμα της κουζίνας σας, αλλά τα ντουλάπια προσθέτουν την τελευταία πινελιά. Εάν τα ντουλάπια σας φαίνονται λίγο παλιό, σκεφτείτε να τα αντικαταστήσετε με νέα. Μπορείτε να βρείτε μερικές εξαιρετικές προσφορές σε ντουλάπια αν ψωνίζετε γύρω. Αντικαθιστώντας τα ντουλάπια, μπορείτε να δώσετε στην κουζίνα σας μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Η δημιουργία μιας λευκής κουζίνας δεν είναι εύκολη, αλλά η αγορά μιας είναι ακόμα πιο δύσκολη. Όταν αγοράζετε είδη κουζίνας, μπορεί να είναι εύκολο να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, ειδικά αν θέλετε να έχετε μια κορυφαία προοπτική κουζίνας. Για να διασφαλίσετε ότι παραμένετε εντός του προϋπολογισμού, είναι σημαντικό να έχετε έναν προϋπολογισμό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει έναν προϋπολογισμό για την κουζίνα σας και επιμείνετε σε αυτόν. Ορίζοντας έναν προϋπολογισμό, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας χωρίς να σπάσετε τα χρήματα.

Όταν αγοράζετε συσκευές, είναι σημαντικό να αναζητάτε ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα. Οι ενεργειακά αποδοτικές συσκευές σας εξοικονομούν χρήματα στον λογαριασμό ενέργειας και είναι επίσης καλύτερες για το περιβάλλον. Αναζητήστε συσκευές με την ετικέτα ENERGY STAR όταν ψωνίζετε. Μπορείτε να βρείτε διάφορες ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, φούρνους και φούρνους μικροκυμάτων.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στην κουζίνα σας είναι να αγοράσετε μεταχειρισμένα αντικείμενα. Μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές σε μεταχειρισμένες συσκευές και άλλα είδη κουζίνας, αν ξέρετε πού να ψάξετε. Ρίξτε μια ματιά στις εκπτώσεις σε γκαράζ, σε καταστήματα λιανικής πώλησης ή ακόμα και σε διαδικτυακές αγγελίες. Μπορεί να εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να βρείτε για ένα κλάσμα του κόστους.

Με κάποιο προγραμματισμό και δημιουργικότητα, μπορείτε να έχετε την κουζίνα των ονείρων σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Λοιπόν, τι περιμένεις; Ξεκινήστε να δημιουργείτε την κουζίνα των ονείρων σας σήμερα!

Πώς να δημιουργήσετε μια φιλόξενη λευκή κουζίνα με προϋπολογισμό τροποποιήθηκε τελευταία: με

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar