Μάθετε τι προσφέρουν τα μαθήματα κιθάρας για μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων.

2
Μάθετε τι προσφέρουν τα μαθήματα κιθάρας για μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων.

Σε αυτό το μάθημα, θα δούμε τι προσφέρουν τα μαθήματα κιθάρας για μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων. Το να μάθεις να παίζεις κιθάρα δεν είναι πάντα εύκολο. Ειδικά όταν το πας μόνος σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαθήματα κιθάρας μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στη βελτίωση της καμπύλης εκμάθησής σας.

Youtube για μαθήματα κιθάρας

Μαθήματα κιθάρας στο Youtube

Το Youtube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Προσφέρει τόνους δωρεάν εκπαίδευσης που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας. οτιδήποτε θέλετε να μάθετε στην κιθάρα, υπάρχει ένα βίντεο στο youtube με έναν δάσκαλο που σας δείχνει πώς να το κάνετε.

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν είναι όλοι οι YouTubers δάσκαλοι κιθάρας. Επομένως, η εκμάθηση από αυτούς μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, καθώς μπορεί να πάνε πολύ γρήγορα ή να μην εξηγούν τα πράγματα επίσης.

Εκμάθηση κιθάρας από βιβλία

Πώς να παίξετε κιθάρα από ένα βιβλίο

Τα βιβλία είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα βίντεο, καθώς δίνουν μια διαφορετική επιλογή για μάθηση. Είναι γραμμένα σε μορφή βήμα προς βήμα, όπου κάθε μάθημα βασίζεται στο τελευταίο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε καθώς παίρνετε τα πράγματα με χρονολογική σειρά.

Μπορείτε επίσης να μάθετε με πολύ πιο αργό ρυθμό εάν αυτό είναι που χρειάζεται. Μερικές φορές είναι καλύτερο να παρακολουθείτε ένα μάθημα πολλές φορές για να αφομοιώσετε πραγματικά τις πληροφορίες. Τα βιβλία δίνουν χρόνο για να το κάνετε αυτό. Αλλά δεν δίνουν πάντα την οπτική που προσφέρουν τα βίντεο.

Ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας

Εκμάθηση κιθάρας από ιδιωτικό δάσκαλο κιθάρας

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να παίζετε κιθάρα είναι με έναν ιδιωτικό δάσκαλο κιθάρας. Αυτό είναι αν μπορείτε να βρείτε το σωστό.

Ένας δάσκαλος κιθάρας με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό και να αντέξετε οικονομικά την υπηρεσία, αυτός θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε. Για μερικούς λόγους:

Άμεση ανατροφοδότηση

Ένας δάσκαλος κιθάρας μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να σας δώσει άμεσα σχόλια για ερωτήσεις και τεχνικές. Μπορούν να σας δώσουν μια εικόνα για τη δική τους προσωπική εμπειρία που μπορεί να σας επιτρέψει να μάθετε πιο γρήγορα. Έτσι διασκεδάστε περισσότερο.

Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για έναν ιδιωτικό εκπαιδευτή. Με βίντεο και βιβλία, δεν μπορείτε να λάβετε απευθείας σχόλια από τον δάσκαλο. Εκτός κι αν αφήσετε ένα σχόλιο σε ένα βίντεο και ελπίζετε να σας ξανασυναντήσει. Αλλά ακόμα κι αν το κάνουν, δεν είναι άμεσο. Και βιβλία, ξεχάστε το.

Αποφύγετε τις κακές συνήθειες

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνουν με τους μαθητές να το κάνουν μόνοι τους όταν μαθαίνουν να παίζουν κιθάρα, είναι η ανάπτυξη κακών συνηθειών. Αυτό μπορεί να επανέλθει για να βλάψει την πρόοδό σας αργότερα στη γραμμή. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να αναπτύξετε όταν παίζετε κιθάρα, αυτό είναι καλές συνήθειες.

Ένας καλός δάσκαλος κιθάρας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτές τις κακές συνήθειες και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε καλές. Αυτά που δεν θα σας εμποδίσουν αργότερα στη γραμμή, αλλά θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να προχωράτε και να ξεπερνάτε τα εμπόδια μάθησης.

Καλύτερη μαθησιακή εμπειρία

Ο σωστός δάσκαλος κιθάρας (και η έμφαση δίνεται στη λέξη «σωστό») μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη εμπειρία εκμάθησης με τα μαθήματα κιθάρας σας. Δεδομένου ότι μπορούν να σας δώσουν άμεσα σχόλια και να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κοινά λάθη, μπορούν να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική.

Αυτό θα σας επιτρέψει να προοδεύσετε γρηγορότερα, να παραμείνετε κίνητρο για εξάσκηση και εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάποιον εκεί για να σας βοηθήσει να τα καταλάβετε,

Φροντίστε τα ενδιαφέροντά σας

Ο σωστός δάσκαλος κιθάρας θα είναι σε θέση να καλύψει τα ενδιαφέροντά σας και να σας διδάξει αυτό που θέλετε να μάθετε. Αντί να σου διδάξουν αυτά που πιστεύουν ότι πρέπει να μάθεις. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που είχα με το να πηγαίνω σε δασκάλους μέχρι να βρω τον κατάλληλο.

Ένας καλός δάσκαλος κιθάρας θα πρέπει να μπορεί να καταλάβει τι σας τραβάει στην κιθάρα (ακουστική ή ηλεκτρική) ποιο είδος μουσικής σας αρέσει και να σας διδάξει σε αυτό το όργανο. Αν σας αρέσει ο ήχος του ηλεκτρικού, από αυτό πρέπει να ξεκινήσετε.

Προσαρμοσμένα σχέδια μαθημάτων

Εάν έχετε τον κατάλληλο δάσκαλο και καταλαβαίνουν τι θέλετε να μάθετε, μπορούν να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη ρουτίνα πρακτικής και ένα σχέδιο μαθήματος για εσάς. Μπορούν να σας κάνουν να μάθετε κιθάρα πολύ πιο γρήγορα επειδή μαθαίνετε τις έννοιες, τις αρχές και τις τεχνικές που καλύπτουν τα ενδιαφέροντά σας.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλατε να μάθετε να παίζετε τον Jimi Hendrix, τότε ο δάσκαλός σας θα μπορούσε να σας διδάξει τις τεχνικές που σχετίζονται με το στυλ παιχνιδιού του. Αν θέλατε να τραγουδάτε ακουστικά τραγούδια ενώ κάθεστε γύρω από τη φωτιά, θα μπορούσατε να το διδάξετε και σε εσάς. Έτσι δεν χάνεται χρόνος.

Παρακολουθήστε το βίντεο μάθημα παρακάτω

Συμπέρασμα μαθήματος

Όσον αφορά την εκμάθηση κιθάρας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα δοκιμάσετε όλα αν μπορείτε. Ο λόγος για αυτό είναι ότι όλα έχουν τα οφέλη τους.

Τα βίντεο είναι εξαιρετικά για σκοπούς οπτικοποίησης. Όπου μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Τα βιβλία είναι επίσης εξαιρετικά καθώς σας επιτρέπουν να προοδεύετε με πιο αργό ρυθμό και η ιδιωτική διδασκαλία μπορεί να είναι η καλύτερη, καθώς λαμβάνετε άμεσα σχόλια και έμπειρες γνώσεις που δεν μπορείτε να λάβετε από βίντεο ή βιβλία.

Αλλά όπως ανέφερα πριν, πρέπει να βρείτε το σωστό. Αν τα δοκιμάσετε όλα αυτά, θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Ίσως βίντεο, ίσως βιβλίο, ίσως ιδιωτικός εκπαιδευτής. Ό,τι κι αν είναι, ψάξτε το και θα βρείτε τον σωστό δρόμο για εσάς.

Αν χρειάζεστε κάποιο από αυτά για να σας βοηθήσω, ενημερώστε με. Μου βιβλιοθήκη βίντεο μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε, το βιβλία που έχω γράψει μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε, και τα προσωπικά μου μαθήματα αλλά και τα διαδικτυακά μου μαθήματα μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Καλή τύχη και συνεχίστε την εξάσκηση.

Ντουέιν Τζένκινς

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar