Μάθετε πώς να παίζετε οποιοδήποτε τραγούδι με το αυτί στην κιθάρα

2
Μάθετε πώς να παίζετε οποιοδήποτε τραγούδι με το αυτί στην κιθάρα

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθουμε πώς να παίζουμε τραγούδια με το αυτί στην κιθάρα. Αυτό είναι ένα σύνολο δεξιοτήτων που απαιτεί υπομονή και επιμονή για να το κατακτήσετε. Καθώς δεν θα έρθει από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλά με αρκετή προσπάθεια με τον καιρό, θα αρχίσει να αναπτύσσεται και θα δείτε αποτελέσματα.

Πώς να παίξετε οπτικοποιώντας

πώς να οραματιστείτε

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική δεξιότητα που πρέπει να κατακτήσετε. Και αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό είναι ότι το έχετε ήδη και το εξασκείτε σε καθημερινή βάση. Εάν κλείσετε τα μάτια σας, μπορείτε να δείτε εικόνες από πράγματα που θέλετε, έχετε ή ακόμα και άτομα που γνωρίζετε.

Η μουσική είναι με τον ίδιο τρόπο. Θέλετε να μπορείτε να οραματιστείτε αυτό που ακούτε. Είναι σαν να κοιτάς προσεκτικά ένα σχέδιο και να μελετάς όλα τα χαρακτηριστικά του. Όλα τα τραγούδια έχουν ένα σχέδιο. Και η δυνατότητα οπτικοποίησης αυτού του σχεδίου θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να παίζετε το τραγούδι με το αυτί.

Μελετήστε μουσικές κλίμακες

Κλίμακα ντο μείζονα

Όταν μελετάτε μουσικές κλίμακες, εκπαιδεύετε το αυτί σας να ακούει νότες μέσα σε διαφορετικά μουσικά πλήκτρα. Κλειδιά όπως ντο μείζονα, ενα ελάσσονα, ρε μείζονα ή φ# ελάσσονα. Όλα αυτά έχουν συγκεκριμένες νότες που τους δίνουν χαρακτήρα.

Περνώντας μέσα από τις κλίμακες εμπρός και πίσω σε διαφορετικά πλήκτρα, το αυτί σας αρχίζει να εξοικειώνεται με αυτές. Αρχίζει να αναγνωρίζει τη διαφορά του τόνου και πώς να παίζει αυτές τις νότες για να μάθει συγχορδίες και μελωδικές γραμμές.

Διαστήματα σημειώσεων μελέτης

Σημειώστε τα διαστήματα

Ένα διάλειμμα νότας είναι μια απόσταση μεταξύ δύο νότων. Στην κιθάρα, χρησιμοποιείτε τάστα όταν παίζετε. Αυτά τα διαστήματα ταραχών μπορούν να χωριστούν σε ολόκληρα βήματα και μισά βήματα. Ένα ολόκληρο βήμα είναι δύο τάστα, και ένα μισό βήμα είναι ένα τάστα.

Κατά την αναπαραγωγή μιας νότας, θέλετε να ακούσετε την απόσταση της επόμενης νότας. Είναι ένα ολόκληρο βήμα, μισό βήμα, ή πιθανώς τρία τάστα, ένα βήμα στο μισό; Θα μπορούσε επίσης να είναι πιο μακριά. Τέσσερα τάστα θα θεωρούνταν δύο ολόκληρα βήματα.

Αυτά είναι τα δομικά στοιχεία της μουσικής. Πώς γίνονται οι συγχορδίες, γίνονται κλίμακες και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις έννοιες για να δημιουργήσετε ρυθμό και μελωδία στα τραγούδια.

Αναπτύξτε την υπομονή

Αναπτύξτε την υπομονή

Όταν πρόκειται να μάθετε ένα όργανο από το αυτί, ειδικά την κιθάρα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε υπομονή. Αυτή είναι μια δεξιότητα που είναι απαραίτητη. Ο λόγος για αυτό είναι ότι χρειάζεται χρόνος για να εκπαιδεύσει το αυτί να ακούσει τις νότες.

Μόλις μπορέσετε να ακούσετε τις νότες, τότε θέλετε να μπορείτε να τις βρείτε στην κιθάρα και να αναπαράγετε αυτό που ακούτε. Αυτό δεν είναι εύκολο. Λοιπόν, για μερικούς ανθρώπους μπορεί να είναι. Έχω δει ανθρώπους να μπορούν να το κάνουν αυτό πολύ εύκολα χωρίς να γνωρίζουν πώς ακριβώς το έκαναν. Απλώς έχοντας τη φυσική ικανότητα να το κάνει.

Αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, θα χρειαστεί λίγος χρόνος και προσπάθεια. Να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε χρόνο, προσπάθεια και κυρίως να αναπτύξετε την απαραίτητη υπομονή για να το κάνετε. Αυτό θα χρειαστεί εάν πρόκειται να μάθετε πώς να παίζετε τραγούδια με το αυτί στην κιθάρα.

Συμπέρασμα μαθήματος

Κάντε ό,τι αναφέρεται παραπάνω και θα μάθετε πώς να παίζετε τραγούδια με το αυτί. Όχι μόνο στην κιθάρα, αλλά σε οποιοδήποτε όργανο πλησιάζεις. Και αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, φροντίστε να ελέγξετε το βιβλία που έχω γράψει για το παίξιμο κιθάρας.

Βιβλία με τη μέθοδο Dwayne Jenkins

Οποιοδήποτε από αυτά τα βιβλία μπορεί να σας βοηθήσει στο να παίζετε κιθάρα. Ειδικά στην ανάπτυξη της ικανότητας αναπαραγωγής τραγουδιών με το αυτί. Και αν χρειαστεί περισσότερη βοήθεια. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου καθώς διδάσκω μαθήματα κιθάρας αυτοπροσώπως και διαδικτυακά.

Έτσι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Μπορούμε να συνδεθούμε. Καλή τύχη με την κιθάρα σας και φροντίστε να εγγραφείτε στο my Κανάλι YouTube για σπουδαία μαθήματα βίντεο που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αναπαραγωγή σας.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και καλή τύχη.

Με εκτίμηση, Dwayne Jenkins

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar