Καραμέλα Balayage σε ινδικά μαλλιά | Ομορφιά

0
Καραμέλα Balayage σε ινδικά μαλλιά |  Ομορφιά

Αυτή η ανάρτηση αναφέρεται σε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε το πρώτο σας balayage σε ινδικά μαλλιά, συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις πληροφορίες!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage σε ινδικά μαλλιά που παρουσιάζονται από το κορυφαίο ινδικό ιστολόγιο των ΗΠΑ, Dreaming Loud.

Την περασμένη εβδομάδα, όταν μοιράστηκα το νέο μου χρώμα μαλλιών στις ιστορίες IG. Έλαβα πολλές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνική των highlight, τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν, το πώς να βρω τον καλύτερο στυλίστα κ.λπ. Αποφάσισα λοιπόν να αφιερώσω μια ολόκληρη ανάρτηση απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις.

Το να βάψετε τα μαλλιά σας μπορεί να είναι μια τρομακτική διαδικασία. Είτε το κάνετε για πρώτη φορά είτε το έχετε κάνει δεκάδες φορές. Υπάρχουν πολλά γνωστά και άγνωστα που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία τρομακτική. Εάν είστε στο φράχτη για το αν θα βάψετε τα μαλλιά σας ή όχι. Ελπίζω ότι αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση.

Η τεχνική που χρησιμοποίησε ο στυλίστας μου στα σκούρα μαλλιά μου είναι Balayage. Είχα στο παρελθόν ανταύγειες στο balayage και μου άρεσαν τα αποτελέσματα. Μου άρεσαν οι χρυσές ανταύγειες με φυσική εμφάνιση που αναμειγνύονταν άψογα στα σκούρα μαλλιά μου. Και το γεγονός ότι δεν έβλαψε τόσο πολύ τα μαλλιά μου τα κάνει την κορυφαία επιλογή μου.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το balayage, από το τι είναι μέχρι το πώς μπορείτε να αποκτήσετε ανταύγειες balayage σε ινδιάνικα μαλλιά ή μελαχρινές.

Αποποίηση ευθύνης: Σε καμία περίπτωση, είμαι επαγγελματίας. Ό,τι μοιράζομαι σήμερα είναι από την εμπειρία μου (επισημαίνεται με πλάγια γράμματα) και τις πληροφορίες που συγκέντρωσα από έμπειρους hair stylists.

Balayage σε ινδικά μαλλιά 101

Τι είναι το Balayage;

Το Balayage είναι μια τεχνική λεύκανσης μαλλιών που δίνει στα μαλλιά μια πιο φυσική, ηλιόλουστη όψη. Η λέξη προέρχεται από τα γαλλικά και σημαίνει «σκουπίζω» ή «βάφω», που περιγράφει πώς βάφονται οι ανταύγειες στα μαλλιά χρησιμοποιώντας την τεχνική του ελεύθερου χεριού.

Το Balayage δημιουργεί απαλή και φυσική διαβάθμιση ελαφρότητας κατά μήκος της τρίχας – συνήθως ελαφρώς πιο βαθιά πιο κοντά στο τριχωτό της κεφαλής και πιο ανοιχτόχρωμο προς τα άκρα.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage σε ινδιάνικα μαλλιά που παρουσιάζεται από το κορυφαίο ιστολόγιο των Ινδιάνων των ΗΠΑ, Dreaming Loud: εικόνα ζεστού καστανού καστανού με ανταύγειες από καραμέλα Balayage σε σκούρα μαλλιά

Πλεονεκτήματα του Balayage σε σχέση με άλλες τεχνικές χρώματος

Φυσική εμφάνιση– Η εφαρμογή Balayage έχει σχεδιαστεί για να δίνει ένα πολύ απρόσκοπτη εμφάνιση με διακριτικές ανταύγειες. Έτσι, εάν είστε αρχάριοι στα χρώματα, αυτή η τεχνική είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Χαμηλή Συντήρηση– Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά highlights, τα highlights του Balayage δεν χρειάζονται τακτικές επιφάνειες. Δεν έλαβα καμία ανανέωση όταν πήρα το πρώτο μου balayage το 2017. Οι ανταύγειες μεγάλωσαν φυσικά με τα μαλλιά μου χωρίς καμία γραμμή αναγέννησης. Αλλά τα highlights έγιναν ελαφρώς βαρετά με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, για να διατηρήσετε το χρώμα, δείτε τον στυλίστα σας κάθε 4-5 μήνες.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage σε ινδιάνικα μαλλιά που παρουσιάζεται από το κορυφαίο ιστολόγιο των Ινδιάνων των ΗΠΑ, Dreaming Loud: εικόνα ζεστού καστανού καστανού με ανταύγειες από καραμέλα Balayage σε σκούρα μαλλιά

Φωτογραφίες από το 1ο Balayage μου το 2017. Ήταν πιο ελαφρύ από αυτό που πήρα τώρα σε μια συνεδρία

Το Balayage θα επηρεάσει τα μαλλιά σας;

Το Balayage μπορεί να μην απαιτεί λεύκανση, αλλά αν θέλετε πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες σε σκούρα μαλλιά, τότε θα χρειαστεί να ξεβάψετε τα μαλλιά σας.

Η λεύκανση μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα μαλλιά σας, είναι αρκετά ισχυρή ώστε να σκίζει τις φυσικές χρωστικές των μαλλιών, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο χρώμα. Ωστόσο, το balayage δεν περιλαμβάνει τον πλήρη κορεσμό των μαλλιών σας με χλωρίνη. Στο Balayage ζωγραφίζετε μόνο στην επιφάνεια του κλώνου χωρίς να αγγίζετε τις άκρες ή τις ρίζες με αποτέλεσμα λιγότερη ζημιά και ξηρότητα. Επιπλέον, το τόνερ που χρησιμοποιείται μετά τη χλωρίνη προσθέτει λάμψη και υγρασία πίσω στα μαλλιά.

Τα μαλλιά μου ήταν ξηρά και εύθραυστα τους πρώτους μήνες μετά τη θεραπεία Balayage. Με τη συνεχή βαθιά περιποίηση των μαλλιών μου με το φυσικό μείγμα λαδιών μαλλιών DIY μία φορά την εβδομάδα, το φριζάρισμα δεν κράτησε πολύ.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε ένα Bayalage;

Οι ανταύγειες του Balayage είναι ΜΟΝΙΜΕΣ. Πολλά άρθρα στο διαδίκτυο δεν το αναφέρουν αυτό. Αν και το χρώμα ξεθωριάζει ελαφρώς μετά από μερικούς μήνες (αν δεν αντιμετωπίζεται περιοδικά), η αστραπή των μαλλιών είναι μόνιμη.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το υγεία των μαλλιών σας, είναι τα μαλλιά σας αρκετά υγιή για να υποστούν τη διαδικασία λεύκανσης; Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η λεύκανση μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας ξηρά, φριζαρισμένα και επιρρεπή σε σπάσιμο. Επομένως, μην πάτε για βάψιμο μαλλιών μέχρι να σκεφτείτε ότι τα μαλλιά σας είναι αρκετά υγιή για τη μεταμόρφωση.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, βρίσκοντας έναν καλό κομμωτή που έχει εμπειρία στο χρωματισμό ή ειδικός στο Balayage είναι βασικό. Το Balayage είναι μια μόνιμη μεταμόρφωση. Εάν δεν σας αρέσουν τα αποτελέσματα, θα πρέπει να υποβληθείτε ξανά σε όλη τη διαδικασία και αυτό μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σας.

Την πρώτη φορά που έφτιαξα το χρώμα των μαλλιών μου (οι παραδοσιακές ανταύγειες, όχι το Balayage, το 2016). Μισούσα τα αποτελέσματα. Οι ανταύγειες ήταν πολύ ανοιχτές για τον τόνο του δέρματός μου. Εξακολουθώ να μετανιώνω που δεν έκανα αρκετή έρευνα και δεν έβαλα τα μαλλιά μου σε λάθος χέρια. Έπρεπε να επιστρέψω ξανά στο σαλόνι για να εμβαθύνω τα highlights. Η διαδικασία επηρέασε τα μαλλιά μου. Έκανε τα μαλλιά μου εξαιρετικά ξηρά και εύθραυστα. Μου πήρε περισσότερους από 6 μήνες για να βελτιώσω την κατάσταση των μαλλιών μου.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage σε ινδιάνικα μαλλιά που παρουσιάζεται από το κορυφαίο ιστολόγιο των Ινδιάνων των ΗΠΑ, Dreaming Loud: εικόνα ζεστού καστανού καστανού με ανταύγειες από καραμέλα Balayage σε σκούρα μαλλιά

Τα κυριότερα σημεία που πήρα την περασμένη εβδομάδα (η μεταμόρφωσή μου το 2020)

Balayage σε ινδικά μαλλιά: Η όλη διαδικασία

Το Balayage λειτουργεί σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών, επομένως δεν έχει σημασία αν έχετε καστανά, ξανθά ή κόκκινα μαλλιά. Μπορείτε να φρεσκάρετε τις κλειδαριές σας με μια ηλιόλουστη εμφάνιση.

Ανάλογα με το πόσο πιο σκούρο είναι το αρχικό σας χρώμα και όσο πιο ανοιχτό θέλετε με τις ανταύγειες balayage σας, μπορεί να χρειαστεί περισσότερες από μία συνεδρίες επισήμανσης για να το πετύχει.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πόσο πιο ανοιχτό θέλετε να πάρετε το πρώτο σας χρώμα μαλλιών, η επιλογή μιας πιο σκούρας απόχρωσης όπως οι ανταύγειες από καραμέλα balayage μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Χρώματα που φαίνονται απρόσκοπτα σε σκούρα μαλλιά είναι ζεστός καστανο καφέ με πινελιές καραμέλας και μελιού. Αν σας αρέσουν οι κόκκινες αποχρώσεις, επιλέξτε βαθύ ροδοκόκκινο με παύλες από λαμπερό χαλκό και βερίκοκο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage σε ινδιάνικα μαλλιά που παρουσιάζεται από το κορυφαίο ιστολόγιο των Ινδιάνων των ΗΠΑ, Dreaming Loud: εικόνα ζεστού καστανού καστανού με ανταύγειες από καραμέλα Balayage σε σκούρα μαλλιά

Όταν πήγα να κάνω το Balayage μου την περασμένη εβδομάδα. Η στυλίστριά μου Kathryn (είναι απίστευτη!!) έκανε πρώτα ένα patch test για να μου δείξει πόσο ανοιχτόχρωμα μπορούν να γίνουν τα τεχνητά σκουρόχρωμα μαλλιά μου σε μια συνεδρία (έβαψα τα μαλλιά μου στη φυσική μου απόχρωση για τον γάμο μου). Αν παρατηρήσετε τα άκρα στην παραπάνω εικόνα, δεν είναι τόσο ελαφρύ. Μου συνέστησε τουλάχιστον 2 συνεδρίες για να αποκτήσω τις επιθυμητές ανταύγειες καραμελέν/μελιού χρώματος που ζήτησα.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage σε ινδιάνικα μαλλιά που παρουσιάζεται από το κορυφαίο ιστολόγιο των Ινδιάνων των ΗΠΑ, Dreaming Loud: εικόνα ζεστού καστανού καστανού με ανταύγειες από καραμέλα Balayage σε σκούρα μαλλιά
Balayage σε ινδικά μαλλιά – Βήμα #1: Λάφρωμα

Τεχνική Balayage που χρησιμοποίησε ο χρωματιστής μου στα σκούρα μαλλιά μου είναι ένα μείγμα ελεύθερου χεριού και φύλλου. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα την πιο φυσική, βαμμένη εμφάνιση του balayage σε συνδυασμό με τον πιο έντονο χρωματισμό των αλουμινόχαρτων.

Μου άσπρισε και τα μαλλιά για να σηκώσει το σκούρο χρώμα. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει το κόψιμο των μαλλιών σε παχύτερα ή λεπτότερα τμήματα, ανάλογα με την ακριβή εμφάνιση που προσπαθείτε να επιτύχετε. Στη συνέχεια το προϊόν εφαρμόζεται στο τμήμα χρησιμοποιώντας μια βούρτσα και τα επεξεργασμένα τμήματα στη συνέχεια καλύπτονται με αλουμινόχαρτο για επεξεργασία.

Το αλουμινόχαρτο μεταφέρει τη θερμότητα καλύτερα από το ύπαιθρο, επιτρέποντας στο προϊόν να διεισδύσει βαθύτερα στα μαλλιά και οδηγεί σε πιο έντονη εμφάνιση. Λέγοντας ότι, το αλουμινόχαρτο μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σκληρές γραμμές εάν δεν γίνει σωστά.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage στην ινδική τόνωση μαλλιών

Balayage σε ινδικά μαλλιά – Βήμα #2: Τόνωση

Το τελικό σας χρώμα προέρχεται από τη διαδικασία τόνωσης. Τα τόνερ δεν προσθέτουν μόνο χρώμα στα μαλλιά. Προσθέτουν επίσης λάμψη και υγρασία πίσω στα μαλλιά. Αυτό δίνει στα μαλλιά ένα εξαιρετικά γυαλιστερό φινίρισμα.

Πώς θα βρείτε έναν Colorist / Hair Stylist;

Η λιγότερο επικίνδυνη επιλογή για να βρείτε έναν στυλίστα είναι με παραπομπή. Ρωτήστε τους φίλους ή τους συναδέλφους σας για τον κομμωτή τους.

Εάν είστε νέοι στο μέρος και δεν γνωρίζετε κανέναν που μπορεί να σας προτείνει, το καλύτερο μέρος για αναζήτηση είναι Ίνσταγκραμ. Εκεί βρήκα τον κομμωτή μου Kathryn. Αν μένετε στην περιοχή DMV, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προσέφερε επίσης ένα κουπόνι έκπτωσης 10% στους followers μου. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό LITTLEMOONSUR10 με έκπτωση 10% στο πρώτο σας ραντεβού.

Στο αναζήτηση hashtag στο Instagram- πληκτρολογήστε την πόλη ή την πολιτεία σας + κομμωτής. Πρώην #marylandhairstylist ή #annapolishairstylist ή #marylandbalayage. Μόλις βρείτε φωτογραφίες που τραβούν το μάτι σας. Κάντε κλικ στο προφίλ του στυλίστα όπου μπορείτε να δείτε πιο προσεκτικά το χαρτοφυλάκιό του. Από εκεί, διαβάστε την ενότητα σχολίων για κριτικές.

Τι ζητάτε από τον στυλίστα σας για να πάρει το χρώμα που θέλετε;

Μόλις αποφασίσετε για τον στυλίστα, ζητήστε μια διαβούλευση. Φροντίστε να έχετε μαζί σας φωτογραφίες έμπνευσης στη διαβούλευση, ώστε ο στυλίστας να ξέρει ακριβώς τι θέλετε. Επίσης, ενημερώστε τους για τις προσδοκίες σας. Για παράδειγμα- είπα στον στιλίστα μου ότι δεν κάνω συχνά touch-up και ότι ψάχνω για ένα χρώμα μαλλιών χαμηλής συντήρησης.

Ένας ειδικός στο balayage μπορεί να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη εμφάνιση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για να εξασφαλίσετε εσείς και ο στυλίστας σας στην ίδια σελίδα. Ζητήστε από τον στυλίστα σας να κάνει ένα patch test πρώτα πριν βάψετε τα μαλλιά σας για να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα φαίνονται οι ανταύγειες. Αυτό θα βοηθήσει επίσης τον στυλίστα σας να σας δώσει μια εκτίμηση για το πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε για να πάρετε το επιθυμητό χρώμα. Είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Balayage σε ινδιάνικα μαλλιά που παρουσιάζεται από το κορυφαίο ιστολόγιο των Ινδιάνων των ΗΠΑ, Dreaming Loud: εικόνα ζεστού καστανού καστανού με ανταύγειες από καραμέλα Balayage σε σκούρα μαλλιά

Πόσο κοστίζει ένα Balayage;

Οι ανταύγειες Balayage μπορεί να διαφέρουν ως προς το κόστος ανάλογα με το πού τις αποκτάτε, την εμπειρία που έχει ο στιλίστας σας και το μήκος των μαλλιών σας. Κατά μέσο όρο, το balayage κοστίζει περίπου $200.

Πώς επιστρέφετε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας;

Καθώς οι ανταύγειες Balayage εφαρμόζονται μόνο στις άκρες των μαλλιών, η επιστροφή στο αρχικό χρώμα μαλλιών δεν είναι αδύνατη. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να το κάνετε είναι με κούρεμα. Την πρώτη φορά που έβαψα τα μαλλιά μου, αυτό έκανα. Μεγάλωσα τα μαλλιά μου και έκοψα όλες τις ανταύγειες.

Μια άλλη επιλογή είναι να βάψτε τα μαλλιά σας στη φυσική σας απόχρωση. Αυτό το έκανα όταν έβαψα τα μαλλιά μου για δεύτερη φορά. Μέλιζα τα μαλλιά μου για τον γάμο μου και το κόψιμο δεν ήταν επιλογή. Η στυλίστριά μου έβαψε ολόκληρα τα μαλλιά μου πιο σκούρα για να ταιριάζει με το φυσικό μου χρώμα μαλλιών.

Παρόλο που η στυλίστριά μου έκανε εξαιρετική δουλειά ταιριάζοντας με το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου, κάπου ένιωσα ότι έχασα το αρχικό μου χρώμα μαλλιών στη διαδικασία. Συγγνώμη αν σας τρομάζω λέγοντας αυτό, αλλά είναι γεγονός που ελάχιστοι θα σας το πουν. Θέλω να γνωρίζετε όλα όσα προηγούνται πριν βάψετε τα μαλλιά σας.

Αγοράστε τα αγαπημένα μου φυσικά προϊόντα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά


Αν σας αρέσει αυτό το balayage σε ινδική ανάρτηση μαλλιών, δείτε τις άλλες αναρτήσεις μου σχετικά με τα μαλλιά ΕΔΩ

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar