Εκμάθηση Easy Natural Dewy Makeup

0
Εκμάθηση Easy Natural Dewy Makeup

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Σύνδεσμος για όλα τα προϊόντα- bit.ly/DewyMakeupLook1 1. @honest_beauty ορός βιταμίνης C- ο πιο συναισθηματικός, οικονομικός ορός που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. 2. @elemis Peptide κρέμα ματιών- βοηθά στη μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια και φωτίζει τα μάτια αμέσως. 3. @iliabeauty serum foundation στην απόχρωση Bedarra- έχει ελαφριά-μέτρια κάλυψη, οικοδομήσιμο και χαρίζει φυσικό δροσερό φινίρισμα. 4. @anastasiabeverlyhills βουτιά φρυδιών στην απόχρωση Ebony. Χρησιμοποιώ το ίδιο foundation για να κρύψω τα φρύδια. Αυτό το βήμα θα φέρει ένα στιγμιαίο σχήμα και ορισμό στα φρύδια σας. Αυτό θα κρύψει επίσης τυχόν κοκκινίλες που προκάλεσαν το νήμα ή το μάδημα ή το κερί μου και θα κρύψει τα αδέσποτα μαλλιά 5. @bareminerals lip paint στην απόχρωση Friendship. Ματ φινίρισμα αλλά δεν στεγνώνει τα χείλη και η απόχρωση είναι τέλεια για το καλοκαίρι. 6. Ρουζ @honest_beauty στην απόχρωση Rose Pink. Αυτό είναι απαραίτητο από τη συλλογή τους, λατρεύω πόσο χρωματιστό είναι. Μόλις μερικές ταμποναριστές του και μου δίνει ένα ωραίο ξέπλυμα. 7. @hancosmeticsirl Bronzer- για να προσθέσετε ευκρίνεια και ζεστασιά στο δέρμα σας. 8. @honest_beauty παλέτα σκιών ματιών- I love love the copper σκιά σε αυτή την παλέτα. Έχει λίγη λάμψη. Αυτή η παλέτα μπορεί να σας μεταφέρει απρόσκοπτα από το γραφείο στο ποτό.

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από 🦋Suri• dreamingloud.com (@dreamin.loud) στις 3 Ιουλίου 2020 στις 9:50 π.μ. PDT

Εκμάθηση Easy Dewy Makeup

1. Ορός Honest Beauty Vitamin C– Δοκίμασα ένα σωρό οικονομικούς ορούς βιταμίνης C και βρήκα αυτόν τον πιο αποτελεσματικό.

2. Κρέμα ματιών Elemis Peptide– αυτό βοηθά στη μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια και φωτίζει αμέσως το μάτι.

3. Ilia Beauty Serum foundation στη σκιά Bederra– Έχει ελαφριά-μέτρια κάλυψη, οικοδομήσιμο, και δίνει φυσικό φινίρισμα. Ο ορός σε αυτό κάνει πραγματικά τη μαγεία δίνοντας ένα δροσερό και λαμπερό φινίρισμα. Το απλώνω πρώτα σε όλο το πρόσωπο και μετά το χρησιμοποιώ για να κρύψω τους πόρους και τα σημάδια της ακμής μου.

4. Anastasia Beverly Hills brow dip στην απόχρωση Ebony– Ξεκινάω με το βούρτσισμα των μαλλιών μου για να βεβαιωθώ ότι όλες οι τρίχες δείχνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Χρησιμοποιώ το βύθισμα φρυδιών για να τις γεμίσω χρησιμοποιώντας ένα γωνιακή βούρτσα. Χρησιμοποιώ το ίδιο foundation για να κρύψω τα φρύδια. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ στρώμα πάνω και κάτω από το φρύδι, τυφλώστε το με ένα πινέλο concealer. Αυτό το βήμα θα φέρει ένα άμεσο σχήμα και ορισμός στα φρύδια σας. Αυτό θα κρύψει επίσης οποιαδήποτε ερυθρότητα που προκλήθηκε από το νήμα ή το μάδημα ή το κερί μου και θα κρύψει τα αδέσποτα μαλλιά

5. Βαφή χειλιών Bareminerals στη σκιά Φιλία-Ματ φινίρισμα αλλά δεν ξηραίνει τα χείλη και η απόχρωση είναι πραγματικά εντελώς στον τόνο της επιδερμίδας μου και είναι τέλεια για το καλοκαίρι

6. Honest_beauty ρουζ στην απόχρωση Rose Pink-Αυτό είναι απαραίτητο από τη συλλογή τους, λατρεύω πόσο χρωματιστό είναι. Μόλις μερικές ταμποναριστές του και μου δίνει ένα ωραίο ξέπλυμα.

7. Hancosmetics Bronzer στη σκιά Maui- για να προσθέσετε ευκρίνεια και ζεστασιά στο δέρμα σας.

8. Ilia Eyeliner Λατρεύω αυτό το eyeliner, γλιστράει ομαλά και είναι καθαρό

9. Honest Beauty Eyeshadow παλέτα Λατρεύω τη χάλκινη απόχρωση σε αυτήν την παλέτα. Έχει λίγη λάμψη. Αυτή η παλέτα μπορεί να σας μεταφέρει απρόσκοπτα από το γραφείο στο ποτό.

Αγοράστε το Post

!function(d,s,id){ var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‚http‘ : ‚https‘; if(!d.getElementById(id)) { e = d.createElement(s); e.id = id; e.src = p + ‚://widgets.rewardstyle.com/js/shopthepost.js‘; d.body.appendChild(e); } if(typeof window.__stp === ‚object‘) if(d.readyState === ‚complete‘) { window.__stp.init(); } }(document, ’script‘, ’shopthepost-script‘);

Ενεργοποιήστε το JavaScript για να προβάλετε περιεχόμενο


Καρφιτσώστε για αργότερα

Εκμάθηση Easy Natural Dewy Makeup

Σου αρέσει το δροσερό μακιγιάζ Κοίτα? Ενημερώστε με σε ένα σχόλιο παρακάτω!

Συνέβη σφάλμα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar